Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Zatox blijft in volle vaart doorgaan en brengt binnenkort zijn vierde studioalbum ‘Unstoppable’ uit. Het album bestaat uit 18 nummers en bevat een mix van fan-favorites, nieuwe releases, edits en Zatox-remixes. Het album geeft niet alleen een overzicht van de recente jaren van Zatox, maar biedt ook een voorproefje van wat er komen gaat.

Het album ‘Unstoppable’ brengt een flink aantal nieuwe Zatox tracks met zich mee. Nummers waar hij zelf het meest trots op is, zijn ‘Techno Power’, ‘Apollo’, and ‘This Generation’. De nummers herinneren hem aan zijn begindagen in de industrie, in 2003. “Deze tracks zijn bijzonder speciaal voor mij omdat ze de samensmelting van genres vertegenwoordigen die ik heb onderzocht,” laat hij weten in een interview met Hardstyle.com.

“Het is belangrijk om te blijven experimenteren, dat is waar het om draait als artiest”

Het werken aan deze nummers voelde voor Zatox als een terugkeer naar zijn roots en tegelijkertijd als het binnenstappen van een nieuw tijdperk. “Deze mix van nostalgie en een nieuw begin zorgt ervoor dat deze nummers voor mij opvallen.”

Met het uitbrengen van ‘Unstoppable’ geeft Zatox aan dat hij als artiest een nieuwe richting inslaat. “Het is belangrijk om te blijven experimenteren, dat is waar het om draait als artiest. Het afronden van dit album heeft mij op een nieuw pad gezet, een pad waar ik graag dieper in wil duiken.” We kunnen in de toekomst dus meer van deze ‘Techno Power’ verwachten van de Scantraxx DJ.

De tracklist van Zatox – Unstoppable

‘Unstoppable’ bevat in totaal 18 nummers. Als bonus kunnen degenen die de cd kopen exclusief genieten van Zatox’ remix van Giuseppe Ottaviani’s ‘Only A Heartbeat Away’.

1. Zatox – Apollo
2. Zatox – The Castles In The Sky
3. Zatox & Zyon – Techno Power
4. Zatox – In My Mind
5. Gabry Ponte – Easy On My Heart (Zatox Remix)
6. Zatox – Unstoppable 2.0
7. Zatox – Acid For Your Brain
8. Zatox & The Purge – Tunnel Of Vision
9. Zatox – Drop The Bomb
10. Zatox – For Ever (2023 Edit)
11. Zatox – Hardstyle Never Dies
12. Zatox & Lessss – This Generation
13. Zatox & Dj Gollum – The Hoover
14. Zatox – Rave Attack
15. Riot Shift X Zatox – DAMAGE
16. TNT & Zatox – I Like Bass
17. Zatox & The Purge ft. Dave Revan – Killswitch
18. [CD Exclusive] Guiseppe Ottaviani ft. Tricia Mcteague – Only A Heartbeat Away (Zatox Remix)

‘Unstoppable’ is vanaf 24 november te streamen op alle muziekplatforms. Liefhebbers krijgen de kans om dit stukje Italian Hardstyle geschiedenis fysiek in bezit te krijgen: de cd wordt vanaf nu exclusief via Hardstyle.com verkocht.

Reageren