Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Sub Zero Project heeft afgelopen weekend een nieuwe mijlpaal bereikt met het organiseren van hun eigen All For One-evenement. Het hardstyle-duo zet hun meest indrukwekkende prestatie tot nu toe neer in de uitverkochte Mitsubishi Electric Halle in Düsseldorf. “7500 souls came together and raved as one. All For One, we wrote history!”

LEES OOK: Sub Zero Project overtreft zichzelf met Psychodelic

Het Duitse Düsseldorf was afgelopen weekend dé place to be voor fans van Sub Zero Project. Duizenden bezoekers uit meer dan 35 verschillende landen reisden af naar de Mistubishi Electric Halle – een unieke locatie op gebied van harder styles evenementen. Sub Zero Project: All For One had namelijk de primeur: het was het eerste hardstyle evenement dat in deze indrukwekkende venue gehouden werd. Tevens was het evenement volledig uitverkocht – een hele prestatie.

Sub Zero Project maakt diepe indruk met All For One

Talloze fans lieten hun dedication voor het hardstyle duo zien door volledig gekleed in Sub Zero Project-merchandise naar het evenement af te reizen. De echte die hards wagen zich zelfs aan de typerende wit geschminkte koppen. Deze voortdurende steun van hun toegewijde fans is voor het duo altijd de grootste inspiratiebron geweest om de creatieve grenzen te blijven verleggen.

Die steun van de toegewijde fans kwam afgelopen weekend ook nog maar weer eens naar voren. Al ruim drie kwartier voordat de deuren van het evenement openden, stonden mensen buiten massaal in de rij te wachten. Niemand wilde ook maar één minuut missen van dit unieke evenement, waar ook vooraanstaande artiesten als Rebelion, Sickmode vs. Mish pres. Rave Love, Vertile en Hard Driver op de line-up stonden.

Een psychedelische trip down memory lane

Tijdens deze volledig uitverkochte avond stond er een indrukwekkende trip down memory lane centraal. Bezoekers die van het begin tot het eind aanwezig waren, hebben alle live acts uit de geschiedenis van Sub Zero Project door de speakers horen knallen. Zo gingen de bezoekers tijdens het evenement even terug in de tijd tijdens The Contagion en Rave Into Space, live-acts die fans nog altijd hoog in het vaandel hebben staan.

Sub Zero Project live-acts door de jaren heen

The Contagion
Rave Into Space
Renaissance Of Rave
Psychodelic
Bad Trip

Om van de avond een extra speciale ervaring te maken, hebben de mannen de afgelopen weken vele uren in de studio doorgebracht om hun fans te verrassen met nieuwe nummers en nog nooit eerder gedraaide edits. Op het laatste moment werd hun meest recente live-act, Bad Trip, ook nog eens aan de line-up van All For One toegevoegd. Een act waar niet alleen nieuwere tracks als ‘Imma Raver’ centraal staan, maar ook edits van edits die met luid gejuich ontvangen worden door de enthousiaste psy-style liefhebbers.

Waar je bij een show van Sub Zero Project altijd vanuit kunt gaan, is dat er een groot team aan designers, animators en show-technici aan het werk zijn gezet om er keer op keer weer een visueel spektakel van te maken. Tijdens All For One excelleerde dit in een show waar het publiek geen genoeg van kreeg. De reacties op de visuals (zowel op de dansvloer als online) zijn dan ook meer dan lovend.

Sub Zero Project All For One

“Words don’t do any justice to what happened last Saturday”

De mannen van Sub Zero Project kijken ontzettend trots en met een warm gevoel terug naar hun uitverkochte evenement. Vooral de exceptionele sfeer tijdens het gehele evenement in de Mistubishi Electric Halle, is iets waar de twee niet over uitgepraat raken. “Words don’t do any justice to what happened last Saturday. During the entire night, the atmosphere was from another world. Forever grateful for this night,” laten Nigel en Thomas via Instagram weten.

Na dit succesvolle evenement is het Nederlandse duo meer dan klaar voor alles wat er in 2024 komen gaat. “From the bottom of our hearts… thank you for bringing us to where we are today. We do this together. One For All, All For One.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sub Zero Project (@subzeroproject)

Afbeeldingen via management Sub Zero Project. Credits: Sil Vanderbrugge (header) en Lorenzo.

Reageren