Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na het overweldigende succes transformeert Bowling Alphen opnieuw de banen tot feest vol hardstyle, classics, raw, hardcore en uptempo. Een uniek avondje voor fans van bowlen en hardere stijlen: “De XXL-editie!”

LEES OOK: Adrenalize maakt overstap naar Dirty Workz

Het is weer tijd om de Air Max in te ruilen voor feestelijke bowlingschoenen. De bowlingbaan in Alphen aan den Rijn opent alweer voor de derde keer haar deuren voor een uitgebreid programma vol harde stijlen. Door je te pre-registreren meld je je aan om een uur lang met je vrienden de hoogste score van de baan neer te zetten en vervolgens aansluiten op het feest.

Ben je uitgebowld en heb je (net als Crypsis) strikes gegooid? Dan kun je nagenieten op de dansvloer met een uitgebreide line-up, want Bowling Alphen combineert het feesten samen met het bowlen. Verwacht een indrukwekkend LED-scherm en gloednieuwe apparatuur & besturing. “Een totaal nieuwe ervaring van bowlen met hardere stijlen!”

Timetable (DJ’s worden nog bekend gemaakt):

20:00 – 21:00: Hardstyle Classics
21:00 – 22:00: Raw hardstyle
22:00 – 23:00: Millennium Hardcore
23:00 – 00:00: Hardcore
00:00 – 01:00: Frenchcore
01:00 – 02:00: Uptempo
02:00 – 03:00: Uptempo

“Dive into the ultimate fusion of bowling, harder styles music, and party vibes at Harder Styles Bowlen & Hard Party!”

De Harder Styles Bowlen & Hard Party vindt plaats op zaterdag 7 september 2024 bij Bowling Alphen. Reserveren kan het snelste door een DM te sturen naar @harderstylesbowlen op Instagram, maar mailen kan ook. Bovendien is er ook nog een All Ages-evenement overdag, zodat je zelfs met je broertje/zusje kunt gaan bowlen op hardere stijlen. De avondprogrammering is voor 18+.

Beeldmateriaal via Harder Styles Bowlen

Reageren