Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Clockartz zet koers naar nieuwe muzikale hoogten. Na twee jaar als onderdeel van I AM HARDSTYLE, kiest Clockartz nu voor een verfrissende verandering en tekent hij bij True Identity Music, waarmee hij een spannend nieuw hoofdstuk inluidt in zijn carrière. 

LEES OOK: Zany: “Hardstyle moet weer meer sfeer krijgen”

True Identity Music staat bekend om zijn gedurfde aanpak ten opzichte van de hardere stijlen. Met zijn switch van I AM HARDSTYLE naar True Identity Music, zet Clockartz dan ook een gewaagde stap naar het ontdekken van een nieuwe sound. In de toekomst wil de Italiaanse DJ zich meer focussen op een mix van melodieuze, dansbare hardstyle en hard techno. Met zijn nieuwste track, ‘Losing It’, zet hij een voorzichtige stap in deze nieuwe richting. 

In de nabije toekomst mogen we daarnaast ook een nieuwe live-act van Clockartz verwachten. Deze act, Relativity, bevat unieke edits en nieuwe tracks die speciaal gemaakt zijn om een verhaal over te brengen. 

Clockartz: “Ik heb splinternieuwe dingen in petto en ik kijk er naar uit om jullie mijn nieuwe tracks te laten horen”

Het leven als DJ is voor Clockartz niet altijd zonder uitdagingen geweest. Hij gaat hier dieper op in met zijn gloednieuwe documentaire, ‘Clockartz presents: The Journey Continues’, die vanaf vandaag op YouTube te bekijken is. Van zijn eerste aanraking met een “heavy basslines and aggressive vocals” tot aan de splitsing van zijn hardstyle act met Konnie, Sebastian praat je door zijn hele Clockartz carrière heen in de docu van 15 minuten. 

Bekijk ‘Clockartz presents: The Journey Continues’ hieronder:

Headerafbeelding via True Identity

Reageren