Hard News
Door Hard News

“Het is 6 mei 2017, de wereld om je heen verandert. Het wordt kleurrijker. Je staat opeens op Time Square, je stapt in een wereld die heel snel gaat. Reclame voert de boventoon. Hoe je hier zo terecht bent gekomen? Dat kun je je niet meer herinneren.”

‘Can’t Remember A F*****g Thing’

Na een indrukwekkende start in 2014 en een verregend 2015 heeft Lose Your Mind vorige zomer een uitverkocht CRAFT Festival neergezet. De aankomende editie, die dit jaar plaatsvindt op 6 mei, wil je zeker niet missen.

Het festival zal dit jaar bestaan uit 6 podia; Mainstage, De Tijdmachine, Raw, Hardcore, Freestyle & New. Hierbij wordt afgestapt van de stage-concepten uit voorgaande edities. De grootste verandering is de toevoeging van de mainstage dat, met namen als Brennan Heart, Noisecontrollers, Wildstylez en Psyko Punkz, een grote rol speelt in de nieuwe vorm.

Wel zal De Tijdmachine dit jaar weer een plek innemen op het festival. Hier worden o.a. Donkey Rollers en de italianen Technoboy, Tuneboy & Tatanka verwacht.

Het festival verhuist dit jaar naar een nieuwe locatie. De NDSM-Werf, dat sinds 2014 thuisbasis was van het festival, wordt dit jaar ingeruild voor het grotere evenemententerrein Geestmerambacht te Langedijk. De nieuwe locatie biedt ruimte aan meer bezoekers en draagt tevens bij aan een betere bereikbaarheid en flexibele geluidsnormen.

Zelfs met een lage ticketprijs van €39,50 weet Lose Your Mind een ijzersterke line-up neer te zetten. Met maar liefst 104 acts verdeeld over 6 stages wordt CRAFT Festival groter gevierd dan ooit tevoren. De complete line-up van hét hardstyle- en hardcorefestival van Noord-Holland is vanaf nú te vinden op de website: www.craft-festival.nl.

Reageren