Juno Coolen
Door Juno Coolen

Voor sommigen was het vooralsnog onbekend, maar Cyber was onderdeel van de act Primefire. Gisteren kwam het duo met de aankondiging dat ze niet meer samen zullen optreden. Deze keuze is gemaakt om de act meer kracht bij te zetten. Marc Stricker zal voortaan alleen optreden als Primefire. Cyber, ofwel Seraja Hilbrecht, zal zich wel nog bemoeien met de producties van de raw-act. Het eerste solo optreden van Marc als Primefire zal zijn op Loudness op 12 november.

Primefire begon in 2014 sterk met de track ‘The Owlman’. In datzelfde jaar stond de track al op de officiële Decibel outdoor CD. Al snel voegde het duo zich bij het label Gearbox Digital, waarna de tracks ‘Evil Before Us’‘T.T.T.’‘Mission Destroy’ en vrij recent nog ‘Kick Your Teeth’ werden uitgebracht. Toch was het de laatste tijd vrij stil rondom de act, tot nu.

Geheel onverwacht komt dit nieuws natuurlijk niet. Seraja begint het steeds drukker en drukker te krijgen door zijn succes als Cyber. De carrière van de 20-jarige Zwitser bestaat veelal uit hoogtepunten en hij wordt overal ter wereld geboekt in landen zoals Australië, Kroatië en Duitsland. Het ziet er niet naar uit dat dat de komende tijd gaat veranderen.

Reageren