Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist is in Defqon.1 ‘The Release’ alle informatie over de aankomende editie van het weekend festival bekendgemaakt, waaronder de anthemmakers van dit jaar. Niemand minder dan D-Block & S-te-Fan zijn verantwoordelijk voor het Defqon.1 2020 – Primal Energy anthem!

LEES OOK: Defqon.1 2020 line-up – Primal Energy

D-Block & S-te-Fan zijn natuurlijk alles behalve onbekenden van Defqon.1 Festival. In 2007 stond het duo al voor de eerste keer op het festival, toen het nog op het Almeerderstrand gehouden werd. Het opvolgende jaar maakten ze hun debuut op de RED, waarna ze door de jaren heen nóg 6 keer op deze grote mainstage te vinden waren. In 2017 maakten D-Block & S-te-Fan zelfs het anthem voor Defqon.1 Australia – ‘The Eye of the Storm’. 

Vandaag is in Defqon.1 ‘The Release’ bekendgemaakt dat de heren nóg iets aan dit lijstje mogen toevoegen: het officiële Primal Energy anthem. In de aflevering wordt zelfs al een sneak peek gegeven, die je hieronder kunt beluisteren. Met eerdere anthems voor Q-dance als ‘The Nature Of Our Mind (Qlimax Anthem 2009) en ‘Brace Yourself (IMPAQT 2019 anthem)’, belooft ook ‘Primal Energy’ natuurlijk veel goeds voor de hardstyle-liefhebber.

D-Block & S-te-Fan verantwoordelijk voor Defqon.1 2020 anthem

Defqon.1 2020 – Primal Energy zal plaatsvinden op 26, 27 en 28 juni in Biddinghuizen. Vanavond om 20:20 start naast ‘The Release’ ook de pre-registratie voor de nieuwe editie, waarvoor je je tot 28 februari 23:59 kan inschrijven. Hierna zal de Travel & Stay member sale plaatsvinden op 29 februari, en de ticket member sale op 7 maart. Let op: je kan geen tickets kopen als je je niet inschrijft!

Omslagfoto via Facebook-pagina D-Block & S-te-Fan 

Reageren