Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Het is een track die vorige festivalzomer al vele oooooh-momenten heeft opgeleverd op de grootste podia: de track ‘Kamikaze‘ van D-Block & S-te-Fan. Sinds vandaag is de track eindelijk te streamen en downloaden. “Mensen doen de melodie al mee en dat is natuurlijk altijd echt heel tof!”

LEES OOK: D-Block & S-te-Fan en Headhunterz schrijven Hardstyle-geschiedenis: ‘Keepers Of Our Legacy’

In een interview met Hardstyle.com laten D-Block & S-te-Fan weten dat ze enorm hebben uitgekeken naar de release van ‘Kamikaze‘. De track, waarbij de combinatie van muzikaal en energiek centraal staat, bevat volgens het duo meerdere elementen qua energielevel. “Het is echt een achtbaan om door de plaat heen te gaan. Dit is wel signature voor DBSTF.”

D-Block & S-te-Fan: “We sloegen meteen aan op de melodie van Kamikaze”

Voor deze langverwachte track werd de samenwerking met Diandra Faye opgezocht. Het Nederlandse DJ duo twijfelde nog even of ze het woord ‘kamikaze’ wel als uitgangspunt van het nummer wilde gebruiken, maar eenmaal in de studio voelde het goed. Normaal gesproken schrijven D-Block & S-te-Fan hun lyrics zelf, maar voor ‘Kamikaze’ maakte het duo een uitzondering. “Deze toplijn kregen we van Diandra en we sloegen meteen aan op de melodie. Dat is zo’n tof gevoel, en zeker de verandering in het tweede deel geeft het zo’n lekker tikje mee… Heerlijk!”

De track is al een hit vanaf het eerste moment dat het gedraaid werd. Sommige DBSTF-fans noemen ‘Kamikaze’ nu al een kanshebber op de titel ’track of the year’. Een hele eer, laten D-Block & S-te-Fan weten. “Wij zijn erg blij met de track en vinden het vooral mooi dat we met onze eigen stijl nog steeds een groot publiek kunnen bereiken. Maar we hopen ook dat er veel concurrentie komt om de bovenste plekken in de lijsten te vullen. Dat betekent dat er veel goede muziek gemaakt wordt, en dat is het allerbeste voor de hardstyle zelf!”

‘Kamikaze’ van D-Block & S-te-Fan is nu te streamen via al jouw favoriete streamingskanalen en te downloaden via Hardstyle.com

Afbeeldingen via Scantraxx, header afbeelding door LuisaArt

Reageren