Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

D-Block & S-te-Fan en Headhunterz openen vandaag een nieuw hoofdstuk in Hardstyle. Na ruim 15 jaar in the business leveren deze topartiesten met ‘Keepers Of Our Legacy’ een enorm visitekaartje af voor een collab waar veel van ons lang op hebben gewacht. ‘Een historische combinatie van de buitencategorie.’

LEES OOK: “We hebben al vaker over een Project One & Ghost Stories-collab gesproken…”

De carrières van D-Block & S-te-Fan en Headhunterz zijn jarenlang langs elkaar gegroeid tot ongekende hoogtes. Beide acts braken rond 2008 door en zijn met iconische platen als ‘Rock Civilization’ en ‘Music Made Addict’ mede verantwoordelijk voor de Hardstyle-sound vandaag. Door de enorme drukte hebben alle fans lang moeten wachten op een collab tussen deze legendes: tot vandaag.

“Je kunt je beter afvragen waarom het zo lang heeft geduurd”, vertellen Headhunterz en D-Block & S-te-Fan over de collab. Beide acts beschikken over een gigantische reputatie: met onder andere een eigen X-Qlusive en honderden optreden achter hun namen. Ze deelden zoveel momenten, praatten al jaren geleden over een mogelijke track samen, maar deze drie pioniers konden nu pas éindelijk gezamenlijk in de studio zitten. “Als we iets samen zouden doen, dan moest het wel een bepaald level hebben.”

De langverwachte samenwerking ‘Keepers Of Our Legacy’ is een samensmelting van hun beide stijlen: een juweel van hun indrukwekkende discografieën. De zwaargewichten stonden aan het begin van de revolutie binnen de Hardstyle (zoals we die nu kennen): D-Block & S-te-Fan en Headhunterz bewijzen met deze nu al legendarische collab dat zij nog steeds in topvorm verkeren. “Na al die jaren blijkt nu dat we een hele goede chemie in de studio hebben.”

D-Block & S-te-Fan en Headhunterz presenteren een van de meest veelbesproken platen ooit: ‘Keepers Of Our Legacy’

Met ‘Keepers Of Our Legacy’ komen D-Block & S-te-Fan & Headhunterz met een mogelijke kanshebber voor de plaat van het jaar en deze is vandaag uitgekomen op Scantraxx Evolutionz. Luister nu naar de track via alle beschikbare platformen.

headhunterz d-block & s-te-fan collab keepers of our legacy scantraxx hardstyle

Beeldmateriaal via Facebook-pagina Musical Madness / Scantraxx / Lorenzo TNC / MNO Photo

Reageren