Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het gebeurt niet vaak dat speciale acts uit de hardstyle-scene een samenwerking aangaan, maar met een Project One & Ghost Stories-collab heb je er meteen eentje van de bovenste plank te pakken. In de meest recente Music Made Addictz-podcast onthullen D-Block & S-te-Fan en Wildstylez zelfs dat ze sowieso een gezamenlijke track met deze exclusieve acts uit zullen brengen.

LEES OOK: Wildstylez: “Ik heb zoveel muziek voor een compleet nieuwe set klaarliggen”

Afgelopen week kwam Wildstylez langs bij D-Block & S-te-Fan voor de 25e aflevering van Music Made Addictz. Hierin grappen de heren meerdere keren over het ‘aanstaande vervolgalbum’ van Project One, dat al een tijdje in de maak is en waarvan eerder per ongeluk een oudere versie is uitgelekt. Maar er is ook meer dan genoeg serieuze praat, bijvoorbeeld over een samensmelting van hun live-acts in een Project One & Ghost Stories-collab…

D-Block & S-te-Fan leggen tijdens de podcast een vraag van een luisteraar voor: is een Project One & Ghost Stories-track namelijk mogelijk? “Ja, dat zou heel erg tof zijn”, antwoordt Wildstylez. “We hebben het hier zelfs al over gehad: we moeten hiervoor de lat erg hoog leggen, zodat het iets speciaals wordt.” Daarnaast zou er een perfecte show gepland moeten worden, waar deze collab voor het eerst gedraaid kan worden. D-Block & S-te-Fan: “Zolang we de vibe van Project One en het mysterieuze van Ghost Stories maar kunnen combineren, gaat deze samenwerking er sowieso komen.”

‘Alles moet kloppen als het aankomt op een Project One & Ghost Stories-collab’

Wanneer deze plaat gaat komen, is nog de vraag. Net als het Project One-album, zegt Wildstylez. “Het liefst mik je de deadline op een evenement als Qlimax, maar dat is nog maar even de vraag.” Binnenkort kunnen we echter wel al een nieuwe Ghost Stories-track verwachten, aldus D-Block & S-te-Fan. “Deze verschijnt over een paar weken en daarna komen er nog een hoop speciale dingen aan!”

De Music Made Addictz-aflevering is te beluisteren op Spotify en te bekijken op YouTube, waar D-Block & S-te-Fan en Wildstylez bijna 2 uur lang praten over hun loopbanen en acts.

Omslagfoto via Instagram-pagina’s Project One / Ghost Stories

Reageren