Rik Houwers
Door Rik Houwers

De twee jonge en talentvolle producers D-Sturb en Requiem duiken samen de studio in. Op de Facebook pagina van Requiem verscheen gisteren een foto waar de twee samen op stonden op het feest Hard Sundays. “With my Broski D-Sturb at Hard Sundays! Collaborating soon”, aldus Requiem.

d-sturb-requiem
Jorrit Popkema, oftewel D-Sturb, verruilde in mei van label. Hij ging weg bij Gearbox Digital voor het label van Waface End of Line Recordings. Het gaat D-Sturb zeer voor de wind, getuige zijn remix van ‘Menace’ van Warface en zijn solo plaat ‘Until It’s Gone’. Ook is hij nog bezig met een collab met Ran-D.

De eerste keer dat Boray Kocoz, a.k.a. Requiem, een hardstyle feest bezocht, was hij meteen verkocht en besloot hij dj te worden. Hij deed een belofte aan zichzelf: om elke stage waar hij zou optreden, te vernietigen en dat hij de dj werd die niemand zou vergeten. Dat is Requiem wel gelukt, hij heeft razendsnel naam gemaakt in de hardstyle wereld met nummers als ‘Collateral Damage’, ‘Take the Hit’ en ‘Mad MF’ en de collabs die hij heeft gemaakt met Titan en Warface. Hij maakt deel uit van het label Fusion Records.

Reageren