Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

D-Sturb & Shockerz Events slaan de handen ineen en komen met het eerste én enige outdoor hardstyle festival. Aanstaande zaterdag is het al zover en zijn er (geheel volgens de huidige maatregelen) 750 man welkom, op Salvation Festival presents: Party at my place (D-Sturb’s Silent Disco).

LEES OOK: Eendaagse festivals mogen plaatsvinden voor maximaal 750 man

Voor vele liefhebbers was D-Sturb’s Last Man Standing-evenement het allerlaatste échte feestje voordat het coronavirus om de hoek kwam kijken. Om alsnog iets te kunnen doen in de tijden, komen D-Sturb en Shockerz Events op zaterdag 14 augustus met een creatieve oplossing en zijn er twee keer 750 bezoekers welkom op het buitenterrein van de bekende Autotron in Rosmalen.

Zet de koptelefoon maar goed op, want naast de muziek van de kickroll-koning, zijn ook E-Force, Vertile, Deluzion en MC Nolz van de partij. Het is net zoals vroeger ‘gewoon’ weer een staand evenement en dus zonder anderhalve meter. “Beleef buiten op het bekende Shockerz terrein van Autotron 2 unieke silent disco shows met 750 andere dedicated fans. Dit is jouw unieke kans om na 1,5 jaar eindelijk alles te mogen geven.”

Salvation Festival presents: Party at my place (D-Sturb’s Silent Disco) line-up

D-Sturb
E-Force
Vertile
Deluzion
MC Nolz

“Het eerste én enige outdoor hardstyle festival in Nederland met D-Sturb”

De kaartverkoop voor Salvation Festival presents: Party at my place (D-Sturb’s Silent Disco) begint vanavond (maandag 9 augustus) om 19:00 via de officiële website van het evenement. De middagshow begint om 13:00 en de avondshow om 18:30. “De verwachting is dat het enorm hard gaat, dus zorg dat je er op tijd bij bent.”

Voor toegang tot het evenement heb je naast je ID en Ticket ook een corona toegangsbewijs (QR-code) nodig. Deze genereer je in de CoronaCheck-App of via CoronaCheck.nl met jouw DigiD. Meer informatie over Testen voor Toegang vind je hier.

D-Sturb Salvation 750 man festival Shockerz hardstyle rawstyle

Omslagfoto via Facebook-pagina Shockerz

Reageren