Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Collabs tussen (raw) hardstyle DJ’s en hardcore DJ’s is een steeds vaker voorkomend fenomeen. Sterker nog, niemand kijkt er meer gek van op in deze tijd. Radical Redemption heeft al meerdere malen een collab gedaan met artiesten als Angerfist en Miss K8, E-Force heeft voor zijn nieuwe album nog een collab gedaan met Tha Playah en onlangs zagen we Deetox nog in de studio met DJ AniMe. Vandaag maakten D-Sturb en de heren van Destructive Tendencies bekend dat ook zij aan het werken zijn aan een collab.

Afgelopen zaterdag stonden beide acts nog op Masters of Hardcore. D-Sturb natuurlijk in de raw area samen met Requiem en Destructive Tendencies hadden de eer om hun anthem voor deze editie op de mainstage door de speakers te knallen. Via Instagram geeft D-Sturb al aan dat de collab vorm begint te krijgen. Dit betekent dus dat ze al een tijdje aan het werken zijn aan de nieuwe track. Deze zal overigens op de nieuwe EP van Destructive tendencies komen te staan. Dit geven zij aan via hun eigen Instagram account.

Dit is niet de eerste keer dat het hardcore trio uit Engeland de samenwerking aangaat met een raw hardstyle artiest. Vorig jaar hebben zij namelijk samen met Warface de track ‘Release The Kraken’ gemaakt. Deze was terug te vinden op het album van Destructive Tendencies genaamd ‘Slaves To The Darkness’. Ook hebben zij destijds deze track samen gespeeld op de mainstage van Masters of Hardcore.

Het is nog onduidelijk wanneer de collab uit zal komen of voor het eerst gedraaid zal worden. Laten we voor nu maar afwachten en de artiesten hun werk laten doen.

Foto’s: D-Sturb & Tessa van Nuland fotografie

Reageren