Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

D-Sturb heeft zijn Welcome to my Playground-reeks in stijl afgesloten op de grote mainstage op de zaterdag van REBELLiON. Met LIMITLESS wist de End of Line-DJ ervoor te zorgen dat de stampvolle dansvloer geen moment stil stond, en dat is nu al te zien op YouTube.

LEES OOK: REBELLiON gaat naar buiten: pre-registreer je nu voor REBELLiON Outdoor Festival

D-Sturb verkeerde in topvorm op het grote hoofdpodium van REBELLiON – dat vandaag compleet uitverkocht was en met nog enkele beschikbare kaarten voor de zondag. Aan het eind van zijn set kwam de DJ met groot nieuws: hij heeft volgend jaar de hosting van de REBELLiON-stage op de zondag te pakken.

D-Sturbs set op REBELLiON nu al online

Om dit nieuws te vieren, is zijn laatste Welcome to my Playground-set vanaf klokslag middernacht al te zien op het YouTube account van het evenement. Dat is bizar snel: nog geen zes uur nadat de laatste klanken van zijn set door de speakers klonken, kan jij vanuit je woonkamer al genieten van deze set.

Nog slechts enkele zondagtickets voor REBELLiON – THE ECLIPSE te koop

Smaakt het bekijken van deze D-Sturb set naar meer? Wacht dan niet te lang – er zijn nog een beperkt aantal zondag tickets beschikbaar. Als je bij de laatste Europese show van Rebelion’s live-act The Second Dose wilt zijn, of morgen volledig uit je plaat wilt gaan op sets van onder andere Rooler, Act of Rage vs. Killshot, Dual Damage en vele anderen, ga dan nu naar de officiële website van het evenement.

Afbeeldingen via REBELLiON

Reageren