Hard News
Door Hard News

Maak je borst maar nat! Over iets meer dan een maand vindt het grootste indoor Harder Styles spektakel van ‘onder de rivieren’ plaats: REVERZE! 20.000 bezoekers uit meer dan 40 verschillende landen zullen zich verenigen in het magische Sportpaleis en de legendarische Lotto Arena te Antwerpen om de crème de la crème van de scene te zien schitteren.

Het mystieke thema van dit jaar, “Essence of Eternity”, zal je als bezoeker meenemen op een zoektocht naar het eeuwige leven door middel van een adembenemende show waar REVERZE natuurlijk bekend om staat. Unieke decors, superstrakke lichtshows, een spinnenweb van full color laserstralen, unieke videocontent, een arsenaal aan pyrotechnische effecten en een optimale geluidservaring: REVERZE heeft het allemaal!

Bij dit unieke thema hoort uiteraard ook een anthem van topkwaliteit, geproduceerd door niemand minder dan de Noorse wereldveroveraars Da Tweekaz, één van de 35 acts die onderdeel uitmaakt van een dijk van een line-up.

Reverze 2018 timetable

“Beneath the reality of our existence lays a question of great power.
In the realm of mortality, we spend our lives searching for the Essence of Eternity.”

Geef je oren de kost met het officiële REVERZE 2018 anthem, die hier te beluisteren is! Een typische Da Tweekaz plaat, die het mysterieuze thema perfect tot leven brengt en de harten van de bezoekers sneller laat kloppen.

Tickets
Wacht niet te lang met je tickets te scoren want REVERZE is bijna uitverkocht.
Regular tickets kosten € 55,- en VIP tickets € 79,- (ex. service fee).

REVERZE “Essence of Eternity”
24.02.18
Sportpaleis & Lotto Arena
Antwerpen (BE)
www.reverze.be

Reageren