Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

‘The Queen of Raw’ kent een druk begin van het nieuwe jaar. Eerder kwamen wij al met een artikel over de nieuwe live-act van Deetox, waarmee ze op QAPITAL zal draaien, genaamd ‘Bring the Riot’. Ook is Deetox dit jaar al bezig geweest met meerdere collabs, onder andere met Cyber en Sound Rush, combinaties die je niet meteen zou verwachten. Nu komt ze weer met iets compleet nieuws, want Deetox duikt namelijk de studio in samen met hardcore DJ AniMe.

Breaking boundaries’, zo omschrijft Deetox de collab samen met AniMe. Op Facebook vermeldt ze erbij dat de collab in het teken staat van haar nieuwe live-act ‘Bring the Riot’. Eén ding is zeker, Deetox doet er alles aan om de premieré van haar live-act op QAPITAL speciaal te maken.

AniMe is ook zeker niet de minste hardcore artiest. Als lid van Dogfight Records van DJ Mad Dog bracht ze afgelopen jaar nog een album uit genaamd ‘Exterminate’ en dit jaar heeft ze zelfs de eer gekregen om het anthem van Exodus, één van de grootste hardcore events van Duitsland, te maken genaamd ‘Superior Hardcore’ ft. MC Nolz.

Foto: Deetox

Reageren