Hard News
Door Hard News

Weekend Warriors! Van 24 tot en met 26 juni zal Defqon.1 Weekend Festival wederom het Mekka van de hardere stijlen zijn. Heb jij het in je om samen met 60.000 bloedbroeders en -zusters onderdeel te worden van de grootste tribe binnen deze scene? Ga dan de uitdaging aan en maak van Defqon.1 jouw thuisbasis!

Bass Modulators zijn verantwoordelijk voor het anthem van deze editie. Bereid je alvast mentaal en lichamelijk voor en bekijk de anthem trailer.

EEN VOLLEDIG DEFQON.1 WEEKEND – DE ULTIEME EXPERIENCE
Elke echte Weekend Warrior weet hoe belangrijk het is om Defqon.1 van begin tot eind mee te maken. Op vrijdagmiddag begin je het weekend van je leven samen met je mede-ravers op de heilige Camping Ground. Terwijl je nog maar net je tent hebt opgezet opent The Gathering zijn deuren met oorverdovend geweld; de kick-off van Defqon.1 is een feit.

Vervolgens staan twee volle festival dagen op je te wachten. Tijdens deze dagen kan je al je energie kwijt samen met de grootste namen binnen de hardere stijlen. Op zaterdag zal “POWER HOUR” beslissen wie de langste adem heeft, terwijl “The Endshow” je omver zal blazen met het grootste spektakel binnen de scene. Op zondag sta je schouder aan schouder met je mede-Warriors op de RED tijdens “The Closing Ceremony” –  de ‘grande finale’ waarmee het epische weekend wordt afgesloten.

Let op: Alle voorgaande edities van Defqon.1 waren erg snel uitverkocht. Koop dus snel je kaarten om teleurstelling te voorkomen.

defqon.1 festival 2015
Defqon.1 2016 kaartverkoop

Zelfs de meest doorgewinterde Weekend Warrior moet af en toe bijkomen van al dat geweld. Daarom biedt Defqon.1 verschillende soorten accommodaties aan tijdens het Weekend Festival. Variërend van simpel kamperen tot aan luxe hotels, alles is mogelijk. Er is zelfs de mogelijkheid om met je eigen tribe een plek te veroveren op de Friends Camp, deze is beschikbaar vanaf 20 Warriors.

Bekijk nu de Travel & Stay Packages voor alle opties en de bijbehorende prijzen.

The Q-dance Travel & Stay Packages, inclusief plekken voor de Friends Camp, zullen op donderdag 3 maart 2016 om 13:00 te koop zijn via Travel.q-dance.com.

De reguliere kaartverkoop start op zaterdag 26 maart om 13:00 (hieronder vallen weekend tickets inclusief eigen tent).

Handige informatie over Defqon.1
Defqon.1 – Livesets
Defqon.1 – Aftermovie
Defqon.1 – Eindshow
Defqon.1 – Belangrijke update
Defqon.1 – Live uitzending
Defqon.1 – All You Need To Know
Defqon.1 – Website

Weekend Warriors Unite
Alle Weekend Warriors zullen het beamen: de Defqon.1 2016 weekend beleving is dé shit. Van vrijdagmiddag 14:00 tot maandag 12:00 is het AAN. Niets kan tippen aan de sfeer op vrijdag bij ‘The Gathering’ – de officiële opening van het festival. De twee daaropvolgende festivaldagen zijn afgeladen met hoogstaande harde acts, afgewisseld met dikke showmomenten. Er is nog niets bekend over de kaartverkoop van Defqon.1 2016, maar zodra er meer informatie is zullen we het hier plaatsen.

Meld je hier aan voor het Facebook event en houd onze website in de gaten voor meer informatie over Defqon.1 2016. Het festival vindt plaats op het evenemententerrein van Biddinghuizen. Het adres is: Spijkweg 30, Biddinghuizen.

Reageren