Juno Coolen
Door Juno Coolen

Vandaag heeft Q-dance het anthem van Defqon.1 Australia online gezet. De grootste hardstyle artiesten van Australië zijn er verantwoordelijk voor. Audiofreq, Code Black & Toneshifterz hebben de krachten gebundeld voor deze fijne zomerse track. De Australische editie van het bekende festival Defqon.1 zal dit jaar hetzelfde thema hebben als de Nederlandse editie namelijk ‘Dragonblood’. Hierdoor is ‘Dragonblood’ ook de benaming voor het Australische anthem. De artiesten zullen optreden onder hun nieuwe alias The Aussie Elite op het evenement. Het anthem is hier te beluisteren.

De Australische editie van Defqon.1 zal dit jaar plaatsvinden op een party-eiland in Sydney op 17 september 2016. Dit jaar is het alweer de 8e editie van dit event. Meer informatie over de kaartenverkoop en de line-up is beschikbaar op defqon1.com.au.

Het is niet de eerste keer dat Audiofreq, Code Black & Toneshifterz hebben samengewerkt. Al eerder is gebleken dat deze samenwerking voor pareltjes zorgt. Voorheen hebben de heren van Bioweapon (Audiofreq & Code Black) & Toneshifterz al samen twee EP’s uitgebracht genaamd Collaborative en Dead of the night.

Reageren