Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Fitness- en festivalliefhebbers opgelet, want Defqon.1 brengt een eigen supplementenlijn uit genaamd Warrior Workout. Pak de shakebeker er maar bij, want vanaf vandaag heeft het grootste hardere stijlen festival ter wereld in samenwerking met XXL Nutrition een eigen pre- en post-workout.

LEES OOK: “Een weekend Defqon.1 is met geen pen te beschrijven”

Een weekendje Defqon.1 is volgens kenners behoorlijk intensief (al helemaal nu het festival 4 dagen duurt). Daarom is er nu de Warrior Workout supplementenlijn: met de Primal Energy Pre-Workout voor de nodige energie, om optimaal resultaat te behalen tijdens intensieve inspanning. Of je nou alles hebt gegeven in de sportschool of op een festival: dan helpt de Recharge Post-Workout je bij het herstellen van het lichaam.

“Vier dagen Defqon.1 is een serieuze aangelegenheid, je zou het bijna topsport kunnen noemen”, vertelt Jonas Schmidt (Creative Director) van Q-dance. “We willen dat onze bezoekers in topvorm zijn en blijven! Zo komen we in de aanloop naar het festival met nieuwe 20-minuten full body work-out video’s, is er een fysieke gym op het festivalterrein en gaan we het Warrior Workout moment op zaterdagochtend tijdens het festival groots aanpakken. Kortom, genoeg redenen om samen met XXL Nutrition deze partnership voor de supplementenlijn aan te gaan en samen te streven naar de hoogste kwaliteit, zowel bij het sporten als op het festival!”

‘Of het nu gaat om een bezoek aan de sportschool of de benen onder je lijf vandaan dansen op Defqon.1: de Warrior Workout supplementen geven je de gewenste boost om het beste uit jezelf’

De supplementen uit de Defqon.1 Warrior Workout lijn zijn vanaf nu verkrijgbaar in verschillende smaken zoals Orange en Red Fruit via www.q-dance.com/warriorworkout of www.xxlnutrition.com. Ready for a Warrior Workout?

Defqon.1 Warrior Workout pre post supplements XXL Nutrition

Beeldmateriaal via Facebook-pagina Defoqn.1 / Q-dance

Reageren