Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist is tijdens ‘Defqon.1 – The Release’ ontzettend veel informatie over de komende editie Defqon.1 Festival 2019 bekendgemaakt. Q-dance onthulde onder andere dat ze een splinternieuw concept zullen introduceren: ‘The Spotlight’ tijdens The Gathering op de BLUE en BLACK stage. 

LEES OOK: Dit is alles wat je moet weten over Defqon.1 2019 – One Tribe

Tijdens deze Spotlight eindshow wordt er één artiest in de BLUE én de BLACK-stage in de schijnwerpers gezet op de vrijdag van het festival. Volgens Q-dance zijn dit twee artiesten die deze spotlight het meest verdiend hebben in het afgelopen jaar. Deze editie zullen niemand minder dan Phuture Noize en Dr. Peacock een persoonlijke eindshow krijgen die compleet om hun heen wordt gebouwd inclusief vuurwerk, lichtshow, visuals en ga zo maar door. Beide mannen hebben in 2018 hun stempel op de hardere stijlen scene gezet met talloze releases en boekingen op de grootste festivals.

Splinternieuw concept ‘The Spotlight’ tijdens Defqon.1 2019

Defqon.1 Festival 2019 – One Tribe zal 28, 29 en 30 juni plaatsvinden in Biddinghuizen. Meer informatie over deze editie en de kaartverkoop vindt je op de officiële website van Q-dance. Voor een overzicht van wat er allemaal bekend is gemaakt over Defqon.1 2019 tijdens ‘The Release’ kun je naar de Hard News socials gaan.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1 

Reacties

  • Sven 28 februari 2019 - 17:21

    Sefa krijgt de eindshow niet peacock

    Quote

Reageren