Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Defqon.1 heeft zojuist het startschot gegeven voor de aanstaande editie. Organisatie Q-dance onthult hiermee de exacte datum van het grootste hardere stijlen festival ter wereld, dat aankomend jaar opnieuw 4 dagen plaats gaat vinden met zo’n 100.000 bezoekers. 

LEES OOK: “Defqon.1 2022 was wat ons betreft de beste editie ooit”

De Weekend Warriors kunnen zich nu voorbereiden op Defqon.1 2023. Vanaf 22 juni gaan de poorten van de heilige grond open en krijgen de bezoekers een uitgebreid aanbod tijdens deze 4 days of madness. Hiermee wordt er een vervolg gegeven op de afgelopen editie: met meer dan 300 artiesten, indrukwekkende eindshows en héél veel hardere stijlen. “Your journey begins.”

De kaartverkoop voor Defqon.1 begint voor de DEDIQATED-members al op 25 oktober. De Travel & Stay- en de reguliere verkoop beginnen op de 27e en 29e: de meeste opties verkopen snel uit, dus wees er op tijd bij. Volgens Q-dance zal er spoedig meer informatie over de aankomende editie onthuld worden.

“Prepare to return to the holy grounds of Defqon.1 2023”

Defqon.1 vindt dus plaats vanaf donderdag 22 juni t/m zondag 25 juni. Houd de officiële website van Q-dance in de gaten om op de hoogte te blijven van alles rondom het festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren