Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Wat ontstaat er wanneer je de karakteristieke sounds van Devin Wild en The Purge combineert? Een track die lang in je hoofd blijft hangen: ‘EUPHORIA’ domineert al een volle week de hitlijsten. In een interview op Hardstyle.com bespreken Devin Wild en The Purge hun eerste gezamenlijke track.

Het is een lekker jaar voor zowel Devin Wild als The Purge. Devin Wild, al jaren getekend bij Scantraxx, laat weten dat samenwerken met The Purge voor hem een goede stap uit zijn comfort-zone was. “Ik word altijd vrolijk als ik The Purge zie. Waar ik vaak heel serieus met muziek bezig ben, kan hij juist dingen echt met een knipoog doen. Dat is iets wat ik zelf graag wilde leren.” 

Ook voor The Purge beviel de samenwerking meer dan goed. De Savage Squad DJ omschrijft de samenwerking als ’the best of both worlds’: “Ik ben echt fan van de kwaliteit van de producties van Devin Wild. Ik denk dat we de perfecte match hebben gemaakt tussen beide visies, wat heeft geleid tot een super gaaf resultaat.”

“Deze samenwerking smaakt zeker naar meer!”

Er was meteen een goede klik tussen de twee, juist ook op persoonlijk vlak. Volgens Devin Wild is het daarom zeker mogelijk dat er nog eens een samenwerking met The Purge volgt. “We zitten bij elkaar in de buurt met onze studio’s en lunchen elke week samen, dus deze samenwerking smaakt zeker naar meer!”

Afgelopen editie van Qlimax stonden zowel The Purge als Devin Wild op het immense podium. De track ‘EUPHORIA’  viel daar goed in de smaak. Devin Wild had de track in zijn set verwerkt, en het publiek schreeuwde de melodie al keihard mee. “Dat is natuurlijk altijd een ultimate goal, dus fantastisch als het ook echt gebeurt,” vertelt hij.

‘EUPHORIA’ van Devin Wild en The Purge is vanaf nu te streamen op alle muziekplatforms. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Devin Wild (@devinwildnl)

Reageren