Hard News
Door Hard News

Het zal niemand zijn ontgaan dat Adele een tijdje terug met haar nieuwe hit “Hello” kwam aanzetten. Het nummer is op YouTube inmiddels meer dan 600 miljoen keer beluisterd, dus het kon niet lang duren voordat de hardstyle scene er ook lucht van zou krijgen.

En inderdaad, tijdens Qlimax draaiden Bass Modulators hun versie van de track. Deze euforische meezinger werd door het publiek ontzettend goed ontvangen en het duurde niet lang voor de heren op social media werden bedolven onder de verzoekjes of het nummer online kon worden gezet. Gelukkig staat de liveset al wel online, zodat het nummer toch al beluisterd kan worden. Bekijk een video met de bootleg hieronder.

Maar niet alleen Bass Modulators besloten om een bootleg te maken van “Adele – Hello”. Naast een euforische versie kwam ook The Pitcher met zijn visie op de track. Zoals we van The Pitcher konden verwachten is deze bootleg een stuk rauwer. Hij koos niet alleen voor screeches, maar voegde ook een melodie¬†toe in de climax. Voeg bij dit mengsel een stel stevige kicks en je hebt een ijzersterke bootleg.

Het voordeel bij The Pitcher is dat hij besloot om de track maar meteen in zijn volledigheid online te zetten op YouTube. Je kunt hem dus hieronder helemaal beluisteren.

Wat vind jij? Laat ons via een opmerking weten welke bootleg jouw favoriet is.

Reageren