Peter de Valck
Door Peter de Valck

De Italiaanse DJ Stephanie, die luistert naar de naam Stefania Alessi, maakte eergisteren bekend dat ze met haar eerste album op de proppen komt.

“Tonight I’m happy to announce that I will start my first ever album in the next few days. Right now I’m a free agent and I’m not sure when it will be finished or where I’m going to release it. All I know is that I’m going to put my all into it for the love of ‪#‎HARDSTYLE‬!”

De charmante dame draait stiekem al een decennium lang mee in de scene en weet het publiek altijd te entertainen. Luister hieronder naar één van haar bekendste tracks.

Stephanie & Tuneboy – Music Is

Over een releasedatum en een tracklist is dus nog niets bekend, maar houd onze website en social media goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Dat het album uit een onverwachte hoek komt, is wel duidelijk, maar DJ Stephanie is lang niet de enige die een album heeft aangekondigd. Zowel Audiofreq, Alpha², Brennan Heart, Coone, Crypsis, E-Force, Frequencerz, High Voltage, Thera en Wasted Penguinz zijn bezig met een album. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat er wederom mooie jaren voor hardstyle aan zitten te komen!

Reageren