Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat de Italiaanse raw hardstyle DJ Rooler eerder dit jaar een Aggressive Act album (samen met Malice) uitbracht, heeft hij zojuist bekendgemaakt dat zijn solo album ook volledig af is. Zijn nieuwe productie zal uit maar liefst 27 tracks bestaan.

LEES OOK: Rooler over zijn Phoenix Festival anthem en opkomende albums: “Ik wilde dat het op alle aspecten goed was”

In een eerder interview gaf Rooler al aan dat hij in 2019 met twee albums zou komen. Naast het Aggressive Act album beloofde hij zijn fans namelijk ook nog een solo album: “Het Rooler album wordt een mix van alles waar ik van houd en waarvan ik vind dat het in de spotlight moet staan. Dit betekent: party vibe, euforisch, raw en uptempo samen.” Ook vertelde hij dat het Malice album een stuk harder is dan zijn aankomende solo productie: “We hebben onze agressieve kant laten zien…”

Rooler heeft het afgelopen jaar dus zeker niet stilgezeten. De DJ die onder andere naam heeft gemaakt met tracks als ‘YES’, ‘Domination’, ‘Survive The Streets’ (met Sefa), ‘Watch Your Back’ (met Warface en Malice) en zijn eerste grote anthem ‘Wild Pack’ voor Phoenix Festival, heeft naast het produceren van twee albums ook op flink wat grote evenementen gestaan als Defqon.1, Decibel outdoor, Intents Festival en Supremacy.

Rooler: “Mijn album is 100% af, er staan 27 tracks op”

Nu hij duidelijk heeft gemaakt dat zijn album volledig af is, rest ons alleen nog de vraag wanneer de exacte releasedatum is. Houd voor meer informatie over zijn aanstaande album het Instagram-account van Rooler in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Rooler

Reageren