Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Rooler’s album Straight Outta Future is nu twee weken uit, en om dit in stijl te vieren heeft hij nu een album event aangekondigd: “After the massive success of Rooler’s first album ‘Straight Outta Future’, it’s time for a celebration!” Tijdens Rooler & Gang 2020 zal de Italiaanse DJ samen met zijn collega’s de draaitafels betreden.

LEES OOK: Rooler heeft eerste solo-album af: “Met 27 tracks!”

In januari zal Rooler je samen met de artiesten op “a killer journey through time” meenemen. Voor deze line-up heeft Rooler zowel vrienden als DJ’s die op het album te vinden zijn uitgenodigd: “The Rooler Gang consists of elite members: major influences on his career (from the absolute beginning until now), close friends and ‘Straight Outta Future’ album collaborators.” Sickmode, met wie Rooler ‘Gang’ maakte, staat bijvoorbeeld op de line-up en ook N-Vitral (‘Get Back’ collab) zal zich aansluiten bij het feest. Bekijk de volledige line-up onderaan het artikel.

Straight Outta Future vieren samen met Rooler & Gang

Rooler & Gang 2020 zal plaatsvinden op 18 januari 2020 in Time Out Gemert. Tickets voor deze viering van Rooler’s eerste album Straight Outta Future zijn nu verkrijgbaar via de officiële website van het event. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kun je ook het Facebook-event in de gaten houden.

Dit is de Rooler & Gang 2020 line-up:

Rooler
Delete
N-Vitral
GPF
Act of Rage
Rooler pres. Straight Outta Future
Delete ‘Classics Set’
Malice
F.Noize
Sickmode
Unnamed ‘Back From The Future’
MC Focus

Afbeeldingen via Facebook-pagina Rooler

Reageren