Hard News
Door Hard News

Tijdens Defqon.1 wordt de actie THE PROJEQT Leave no Trace gelanceerd. THE PROJEQT is een
samenwerking tussen Q-dance en 10,000 Hours en organiseert al enkele jaren grote
vrijwilligersdagen. Afgelopen mei werd er door 600 hardstyle liefhebbers bij 12 verschillende
gezondheidsinstellingen vrijwilligerswerk gedaan. Dit jaar willen de organisaties niet één landelijke dag houden, maar gaan op Defqon.1 met ruim honderd vrijwilligers de bezoekers inspireren om lief te zijn voor elkaar en de omgeving, the Holy Defqon Grounds.

De vrijwilligers van THE PROJEQT willen op een vrolijke manier de bezoekers bewust maken van de rotzooi die vaak achter gelaten wordt op een festival. Niet door bezoekers op slecht gedrag aan te spreken, maar juist door positief gedrag te stimuleren en te belonen met winacties en goodies. Zo zal er op vrijdag een warm welkom zijn, is er op Campsite 1 en 2 elke ochtend een grote feestelijke actie en is er op maandag een grote inzamelactie op alle campings. Bij deze inzamelactie krijg je per ingeleverde vuilniszak één code, waarmee je onder andere een reis naar Defqon.1 Australia en een Orange Card (een jaar lang gratis naar alle Q-dance feesten) voor 2 personen kan winnen. Hoe meer je dus inlevert, hoe groter de kans dat je wint. Ze ontvangen naast volle vuisniszakken ook graag recyclebare producten die vaak achterblijven zoals tenten, koelboxen, luchtbedden, pompen etc.

Win een reis naar Defqon.1 Australië

Wil je meer informatie over de actie of de volgende keer zelf meedoen? Loop dan als Weekend Warrior even langs THE PROJEQT camping op Campsite 2. Hier ontvangen alle vrijwilligers je graag en loop je misschien zomaar één van de betrokken artiesten tegen het lijf!

Reageren