Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dominator kijkt volop vooruit naar de zomer en komt met een enorm aantal upgrades voor de weekendbezoekers. Zo wordt al op vrijdag het festivalterrein geopend en heeft het meer én betere voorzieningen gekregen. “Go for the ultimate Dominator experience.”

LEES OOK: Dominator verrast: veel nieuwe namen op de ‘Voyage of the Damned’ line-up

Sinds vorig jaar heeft Dominator eindelijk de veelgevraagde camping als voorproefje in het leven geroepen. En met succes, want duizenden hardcore-liefhebbers vanuit meer dan 65 verschillende landen komen hier samen om te genieten van het ultieme hardcore weekend. Daarom bereiden organisaties Art of Dance en Q-dance nu de 2.0 versie van de nog grotere camping voor die je echt niet wil missen.

Primeur op Dominator: een extra festivaldag op het bekende festivalterrein

Twee dagen Dominator klinkt iedere gabber als keiharde muziek in de oren. Een deel van het bekende festivalterrein van zaterdag is dit jaar voor het eerst op vrijdag al exclusief geopend voor de campingbezoekers. Het weekend wordt hier afgetrapt tijdens de verlengde outdoor pre-party met de grootste acts van dit moment: zoals ‘The Deadly Fists’, Sefa en Mad Dog’s Downtempo DJ set. “Maar liefst tien uur volgepakt met exclusieve acts onder de brandende zon van het prachtige E3 Strand!”

Aan afterparty’s dit jaar ook geen gebrek, want het tempo wordt flink opgeschroefd tijdens de late uurtjes van het Dominator weekend. Zowel op vrijdag als zaterdag kun je hier nog terecht als slapen voor jou (nog) geen optie is. Hiermee is Dominator de enige echte hardcore weekend experience ter wereld.

Dominator 2023 festival

Hardcore Holiday at the beach: “Het E3 Strand is één van de meest geliefde locaties uit de hardere stijlen”

Het hart begint spontaan met 200 BPM te kloppen wanneer liefhebbers aan een locatie als het E3 Strand denken, zoals die iconische RAW-stage vlakbij het water. Tussen de razende motorcrossers en de bossen door vind je hier een enorm aantal podia met alle soorten hardcore in huis: van mainstream tot terror en van early tot frenchcore. Een plek waarbij je dus echt wel je tent zou willen opzetten.

Naast een duik in het water of genoeg plek om te BBQ’en, heeft de camping een hoop aantal extra activiteiten erbij gekregen. Niet alleen is het reuzenrad op vrijdag al beschikbaar op het festivalterrein, maar er zijn nog veel meer mini-games in huis gehaald. Zoals een Ballenbakfeest, het Radje voor de Sfeer en nog veel meer. Een weekend Dominator is nog nooit zo uitgebreid geweest, zodat jij de bruutste hardcore-ervaring van de zomer kunt beleven.

Dominator – Voyage of the Damned wordt gehouden op 14 en 15 juli 2023 op het E3 Strand. De loyalty-sale is al volledig uitverkocht, dus ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina Dominator

Reageren