Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dominator Festival geeft een bijzonder kijkje in de keuken. Om jullie vooraf een sneak preview van de gigantische mainstage te kunnen geven, heeft het namelijk de hulp ingeschakeld van De Zandtovenaar – een kunstenaar die een schets heeft gemaakt van de grootste hardcore mainstage ter wereld. “A symbol of defiance and strength.”

LEES OOK: Dominator imponeert met uitgebreide line-up: “The very greatest in hardcore and beyond”

Het ontwerp van de Dominator-mainstage is een groot onderdeel van het grootste hardcore festival ter wereld. Dit pronkstuk is hét visitekaartje van ’s wereld meest toonaangevende hardcore festival en jaarlijks weten organisaties Art of Dance en Q-dance de bezoekers te verrassen met deze unieke creaties. Zoals een motorcrossbaan in de stage in 2015, een enorme LED-wall in 2019 en de achtbaan met clownskop in 2022.

Let op, want die gigantische mainstage is dit jaar van ongekende klasse. Angerfist LIVE, Mad Dog, Sefa en Spitnoise presents Mix The Future staan onder andere op dit hoofdpodium – samen met een gigantische show, het anthem van N-Vitral en duizenden gabbers om je heen. Bovendien maakt De Zandtovenaar hier zijn debuut: hij verzorgt niet alleen shows op nationale televisie, maar heeft ook The Core Citadel onder handen genomen, aldus Dominator in een exclusieve sneak peek hieronder. “Emerging from the sands of time, witness De Zandtovenaar’s mesmerizing sand art bring Dominator 2024’s mainstage to life.”

Als kers op de hardcore-taart is deze Dominator-mainstage ook nog eens te beleven door middel van gloednieuwe experiences. Dit podium is al een bijzonder plaatje vanaf de dansvloer of tijdens de eindshow, maar wat dacht je vanuit de breakdance, het reuzenrad of vanuit de nieuwe reversed zipline: “Did you think flying on a zipline over the mainstage crowd last year was insane? Get ready to zipline to the top of our mighty mainstage. How you get back in the crowd? We’ll keep that a secret…”

Dominator legt de lat nog hoger voor de mainstage en het festival:

Dominator – The Core Citadel wordt gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli 2024 op het prachtige stand van Eersel. Ga naar de officiële website van het festival voor tickets en meer informatie – naast enkele zaterdag-tickets zijn er ook nog mogelijkheden om te verblijven op de camping voor een weekend vol hardcore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dominator (@dominatorofficial)

Beeldmateriaal via Dominator Festival

Reageren