Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Ben jij klaar voor twee volle dagen hardcore madness? Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli 2024 vindt Dominator – The Core Citadel plaats in Eersel. Door de talloze upgrades op zowel vrijdag als zaterdag, verwacht Dominator de komende editie een recordaantal bezoekers te mogen verwelkomen. “We welcome you to the biggest hardcore gathering in the world.”

LEES OOK: Dominator breidt weekend nog verder uit met 5 area’s op vrijdag

Jaarlijks trekt Dominator meer dan 50.000 bezoekers van over de hele wereld naar het grootste hardcore evenement. Dit jaar wordt er een nog grotere opkomst verwacht dan vorige jaren: vanwege de uitbreiding van het weekend en extra programma op vrijdag, anticiperen de organisaties Art of Dance en Q-dance op een recordaantal bezoekers.

Onlangs werden de upgrades voor de aankomende Dominator-editie al onthuld. Tijdens deze editie kun je onder andere genieten van vier extra podia op vrijdag en één extra podium op zaterdag. Daarnaast zijn campingbezoekers ook welkom op de 4-uur durende Silent Disco Afterparty op de camping op vrijdag. Voor meer informatie over deze upgrades kun je terecht in dit artikel.

Dominator

“Our nerf wrecking crew makes sure you’ll never have a dull moment during your stay”

Als je een liefhebber van hardcore bent, dan is de Dominator camping een must-visit. Bezoekers die het afgelopen jaar al op de camping verbleven, kunnen bevestigen dat de gezelligheid al bij de ingang begon. Bovendien heeft de camping een uitstekende ligging direct aan het strand, zeer dicht bij het festivalterrein. Deze unieke locatie vormt het perfecte decor voor een weekend vol indrukwekkende stages en adembenemende optredens van de beste artiesten uit de hardcore scene.

Ook is er voldoende entertainment op de camping, met diverse omgebouwde campers die gevuld zijn met leuke activiteiten zoals Mario Kart, een ballenbak en meer. Vorig jaar was er zelfs een stormbaan, een overvloed aan gezelschapsspelletjes en een photobooth om mooie herinneringen vast te leggen. Het specifieke entertainment voor dit jaar blijft nog een verrassing, maar één ding is zeker: vervelen is geen optie op de Dominator camping.

“On the 19th & 20th of July 2024, we will welcome you to The Core Citadel”

Dominator – The Core Citadel staat gepland op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli 2024 in Eersel. De openbare weekend en travel sale is zojuist van start gegaan. Tickets kopen doe je via de officiële website

Omslagfoto via Dominator / SPARK

Reageren