Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Vanmorgen is bekendgemaakt dat Spitnoise met zijn gloednieuwe live-act, MIX THE FUTURE, de mainstage van Harmony of Hardcore onveilig mag gaan maken. Wat houdt deze nieuwe live-act precies in? De hardcore DJ deelt alle details met Hard News. “De combinatie van verrassende collabs, upcoming talent en een hele toffe show maken deze act uniek binnen de hardcore.”

LEES OOK: 10 acts die je niet mag missen op Masters of Hardcore – Time Heist

De nieuwe live-act van Spitnoise wordt geen kinderspel. Met zijn krachtige classic hardcore elementen en opzwepende bouncy uptempo klanken is MIX THE FUTURE een gegarandeerd succes. Speciaal voor deze live-act zijn er visuals gemaakt die alleen bij deze live-act vertoond zullen worden. “Dit wordt echt next level,” laat de hardcore DJ weten. “Voor iedere liveshow worden er nieuwe tracks, edits en mashups gemaakt die exclusief voor die show zijn. Dit in combinatie met de toffe visuals en veel FX zorgt voor een unieke audiovisuele ervaring.”

De nieuwe live-act van Spitnoise is daarnaast gekoppeld aan een album. “Iedere week voor elke liveshow wordt er alvast één track van dat album uitgebracht,” legt hij uit. “Op deze manier werken we toe naar een album dat later dit jaar zal verschijnen.”

Spitnoise: “Ik wil de ‘future of uptempo’ erbij betrekken”

Spitnoise zal, zoals gebruikelijk, zorgen voor een flinke dosis energie op het podium en het publiek voorzien van een knallende set. Bovendien krijgt opkomend talent ook een podium in MIX THE FUTURE. “Het is voor mij belangrijk om opkomende artiesten te supporten. Daarom wil ik muziek van artiesten die ik beschouw als de ‘future of uptempo’ erbij betrekken.” Ook laat Spitnoise weten dat er verrassende collabs op het album verschijnen met artiesten uit andere genres binnen de hard dance scene.

De eerste keer MIX THE FUTURE staat gepland op Harmony of Hardcore, op zaterdag 18 mei 2024. Dit festival betekent veel voor de hardcore DJ. “Het is het feest waar het voor mij allemaal begon,” legt hij uit. “Ik had hier mijn eerste festival boeking en heb twee jaar geleden zelfs het anthem mogen maken. Het is voor mij dan ook erg bijzonder om hier mijn live-act voor het eerst te doen.”

Reageren