Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Over een paar weken zijn de Brabanthallen wederom het decor voor hét hardcore evenement van het jaar: Masters of Hardcore. Ook dit jaar heeft organisatie Art of Dance weer flink uitgepakt: met meer dan 100 artiesten op de line-up, wordt het ook de komende editie weer flink puzzelen om bij alle toffe acts te zijn.

Nieuwsgierig naar de absolute must-see acts op Masters of Hardcore dit jaar? De volledige line-up vind je hier, maar Hard News heeft alvast een lijst samengesteld met 10 optredens die je niet mag overslaan tijdens de aankomende editie. “Join our quest to change the course of time, for our future’s salvation lies within our past.“

Barbaric Records LIVE: Barber vs. Unproven vs. Manifest Destiny [Mainstage]

Gisteren aangekondigd: Barber, Unproven en Manifest Destiny sluiten de grote Mainstage van Masters of Hardcore dit jaar af met hun set als Barbaric Records LIVE. Dat betekent dat je dat laatste beetje energie kwijt kunt op nummers als ‘The Darkness’, ‘Anger In The Nation’ en ‘Never See Me Again’.

Deadly Guns [The After]

Kan je je nog herinneren dat Deadly Guns een Reloaded set draaide tijdens de pre-party in 2022? In maart mag de uptempo DJ dit nog eens over doen, maar dan op de officiële After. Ook bezoekers met alleen een dagticket kunnen Deadly Guns zien – hij draait ook een live-set op de mainstage.

Major Conspiracy [Mainstage]

Ook Major Conspiracy zal dit jaar plaatsnemen achter de decks van de Masters of Hardcore mainstage. Dat doen ze echter niet alleen, maar in een ‘versus’ set met een gevestigde naam in de hardcore scene. Wie deze artiest is, blijft nog een mysterie, maar er wordt gefluisterd dat het om een voormalige Masters of Hardcore-anthemmaker gaat. Laat het speculeren maar beginnen.

Masters of Hardcore Time Heist Paul Elstak

Hour of Heritage: Paul Elstak vs. Mad Dog vs. Nosferatu [Mainstage]

Hour of Heritage is de benchmark van helden uit het verleden. Vorig jaar werd dit voor het eerst geïntroduceerd, toen met Evil Activities, Korsakoff en Tha Playah. Dit jaar is het de beurt aan niemand minder dan Paul Elstak, Mad Dog en Nosferatu, drie grote namen in onze hardcore scene.

Unresolved: BAD BLOOD LIVE [Masters of RAW]

Masters of Hardcore biedt een breed scala aan hardere muziekstijlen, variërend van Oldskool tot Terror en van Frenchcore tot… Raw Hardstyle. Op het Masters of Raw-podium staan topartiesten uit de hardstyle scene klaar om hun nieuwste tracks te presenteren. Unresolved is een van die artiesten en hij zal voor het eerst op een grootschalig evenement zijn gloednieuwe live-act BAD BLOOD ten gehore brengen. Een “bucket list booking”, aldus de DJ op Instagram.

Triple Six Showcase: DRS vs. MBK vs. RefleXx [Masters of Extreme Hardcore]

Als de muziek niet snel genoeg voor je kan gaan, overweeg dan zeker een bezoekje aan de Triple Six Showcase met DRS vs. MBK vs. RefleXx. Hoewel de timetable nog niet is onthuld, mag Hard News alvast laten weten dat dit de afsluiter wordt van de Masters of Extreme Hardcore-stage.

Dimitri K [Masters of Extreme Hardcore]

What’s his name? Dimitri K! Je kon de afgelopen jaren niet om hem heen: Dimitri K bestormt ieder podium met eindeloos veel energie en zijn hits als ‘Where Have You Been’ en ‘Early Uptempo Mash’. Ook de Masters of Extreme Hardcore-stage zal niet veilig zijn voor de Utrechtse uptempo DJ.

Masters of Hardcore Time Heist Sefa

Sefa [The After]

Na een succesvolle eerste editie, is de Official After dit jaar weer terug. Besluit jij om de after van Masters of Hardcore ook mee te pakken? Dan kun je nog drie uur langer genieten van optredens van onder andere Partyraiser, Hysta, en Sefa. In PLAFONDDIENST – De Hardstyle Podcast onthulde Sefa dat hij deze winter bewust in een soort “winterslaap” is gegaan, wat resulteerde in weinig geplande boekingen voor de komende maanden. Zijn verschijning op de afterparty van Masters of Hardcore biedt dus een unieke kans om de DJ live te kunnen zien.

F.Nøize – UPTEMPO HISTORY [Masters of Millenium]

Op de Masters of Millennium-stage kun je genieten van F.Nøize’s UPTEMPO HISTORY set, waarin hij je meeneemt door de geschiedenis van de uptempo hardcore. Een onmisbare ervaring voor echte gabbers.

Drokz & Akira [Masters of Terror]

Uiteraard mogen Drokz & Akira niet op de line-up van Masters of Hardcore ontbreken. Het zou pas nieuws zijn als deze twee grote namen níét op de line-up zouden staan. Dit jaar maakt jouw favoriete terror-duo de Masters of Terror-stage onveilig.

Masters of Hardcore – Time Heist vindt plaats op zaterdag 30 maart 2024 van 14:00 tot 23:00 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Tickets zijn te koop voor €75,45 excl. servicekosten via de officiële website. Nog langer van Masters of Hardcore genieten? Koop een combiticket voor €92,95 en verzeker jezelf van een plekje op de officiële afterparty. Heb je al een dagticket, maar wil je tóch ook naar de After? Upgrade jouw ticket dan via deze link.

Afbeeldingen via Facebook-pagina Masters of Hardcore

Reageren