Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dropzone gaat opnieuw een stapje verder en haalt het de meest uitgebreide hardstyle line-up naar de Kroatische kust. Het beroemde Zrće Beach staat deze zomer weer bol van de pool parties, bootfeesten, unieke hostings, de grootste artiesten en nog veel meer.

LEES OOK: 10 redenen waarom Dropzone de perfecte vakantiebestemming voor Hardstyle-liefhebbers is

Het paradijselijke eiland van Dropzone staat al jaren bekend als de vakantiebestemming van hardere stijlen liefhebbers. Met zon, zee strand en heel veel feesten kijken veel bezoekers alweer uit naar de komende editie – al helemaal sinds de line-up nu helemaal compleet is.

Want aankomende zomer heeft Dropzone een veel programma waarbij je dag en nacht kunt feesten in één van de vele clubs aan het strand in Kroatië. Meer dan 50 van de beste artiesten zijn te vinden op deze tropische bestemming, waar prachtig weer (met meer dan 30 graden en heel veel zon) bijna een garantie is en waar jij en je vrienden kunnen verblijven in een van de vele accommodaties die het eiland te bieden heeft. Check de volledige Dropzone 2023 line-up hieronder.

“It’s safe to say this will be the most complete and versatile harder styles holiday experience during the summer of 2023!”

Dropzone 2023 staat op de planning vanaf 3 juli t/m 6 juli in Kroatië. Ga voor tickets, appartementen (van groot tot klein) en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

Dropzone 2023 line-up

Act of Rage
Adjuzt
Adrenalize
AL&RG
Anderex
Aversion
Bassbrain
Cryex
Code Black
D-Block & S-te-Fan
D-Sturb
Da Tweekaz
Darren Styles
Deadly Guns
Dimitri K
Dr. Rude
Fraw
Hard Driver
Imperatorz
JNXD
Joey Riot
Major Conspiracy
Mish
Mutilator
Primeshock
Rebelion
Riot Shift
RVAGE
Sickddellz
Sickmode
Solstice
Sound Rush
Sub Zero Project
The Purge
The Straikerz
Vertile
Warface

Aradia
Aranxa
Basher
Cyndi
Deezl
Desudo
Divisium
Doctor Zot
Durky Bass
Griever
Jenny Anaya
K1
MC Suzpect
Molo
Omnya
Pie Star
PL4Y
Sofia
Sua
Tesfy
Tim Dawes
Zeint
Hosted by
Villain & Tellem

Omslagfoto via Facebook-pagina Dropzone

Reageren