Thomas Sterks
Door Thomas Sterks

Zaterdag 3 december is het weer tijd voor de Indoor editie van Essential in de MECC hallen in Maastricht. De indoor editie bestaat traditie getrouw uit twee gelijkwaardige area’s in twee hallen met muziekgenres edm/house en hardstyle.

TICKET VERKOOP
Met nog 17 dagen te gaan, en nadat de Early Bird Tickets en de Dream Tickets uitverkocht raakten is één ding nu al zeker: Essential Indoor 2016 zal in de voorverkoop uitverkocht raken, wees er dus snel bij! Nog geen tickets? Scoor hier de allerlaatste Essential Tickets voor slechts €29,99. De ticket verkoop schiet nu al alle records voorbij. Het evenement zal dan ook naar verwachting volledig uitverkocht raken in de voorverkoop en kijkend naar de line-up is dit dan ook geen verassing.

LINE-UP
Ontdek 20 artiesten verdeeld over twee area’s! De line-up is inmiddels bekend en bestaat uit:

FIRE – hardstyle area
Gunz for Hire, Wildstylez, Frequencerz, B-Front, Requiem, Regain, Sub Zero Project, Physika en MC Nolz

WATER  – edm/house area
Headhunterz, Jay Hardway, Third Party, TONY JUNIOR, Sandro Silva, Lucas & Steve, Joe Stone, Morello Twins en Robbie Rise MC.

esfi16_line-upkopie
OVERIG VERTIER
Naast het artiestengeweld zijn er tevens foodtrucks, een kapper stand, een oplaadpunt van Belsimpel, OLA IJs trucks, steltlopers, vuurspuwers en nog veel meer!

MUNTEN & LOCKERS
Er zijn munten en lockers te koop in de voorverkoop en op het evenement zelf. Munten kosten slechts €2,50 en lockers kosten €6,-. Tevens is er géén borg nodig aangezien er gewerkt wordt met locker pincodes.

ALLERLAATSTE TICKETS
Nog geen tickets? Scoor de allerlaatste tickets hier.

Reageren