Hard News
Door Hard News

Op 5 december 2015 vind de 11e editie van Pandemonium plaats in de alom bekende hardcore tempel: De Sporthallen Zuid in Amsterdam. Dit jaar hebben we voor het thema The Religion gekozen omdat het onze religie is en hiermee halen we het Gabber gevoel mee terug. Zoals jullie weten staat het woord Pandemonium voor “Eenheid”. Een eenheid wordt steeds groter waarbij ook iedereen welkom is. We zien dat deze scene steeds groter wordt met steeds meer liefhebbers en wij dus iedereen graag verwelkomen met dus het thema ‘The Religion’.

Zoals vele van jullie weten is Pandemonium nog elk jaar uitverkocht. De V.I.P. kaarten zijn al reeds uitverkocht.  De reguliere kaarten zijn nog reeds beschikbaar, wij raden iedereen wel aan om zijn kaarten snel te halen want OP = OP. Want na het vieren van het 10-jarig jubileum, komt hier een editie die nog groter en harder is dan de vorige.

Beter geluid, betere klimaatregeling

Door de opzet verandering wordt het geluid in area 1 dit jaar sterk verbeterd. Voor area 2 en 3 hebben we een oplossing gevonden voor de drukte en hebben dus meer ruimte gecreëerd en een betere klimaatregeling. De Early Terror area wordt 2 keer zo groot, zodat nog meer fans zich hier kunnen vestigen. Door het vergroten hiervan, wordt de food area verplaatst naar een aangrenzende (verwarmde) tent die vastzit aan de Sporthallen Zuid.

Parkeren en merchandise

Parkeren wordt dit jaar beter geregeld. Je kunt nu voor een vaste prijs van €15,- (ex. Fee) parkeren bij het Olympisch Stadion.

Om compleet in stijl deze nieuwe religie te betreden, hebben we een enorm uitgebreid assortiment aan merchandise.
Er is een pre-order mogelijk op de website om Limited Edition merchandise aan te schaffen. Volg ons op Facebook (www.facebook.com/PandemoniumCyndium) en houd de merchandise pagina in de gaten voor meer nieuws.  (http://cyndium.com/webshop/)

Vervoer

Mocht je met de bus naar Pandemonium ‘The Religion’ willen komen, zijn hieronder enkele maatschappijen en eigen initiatieven te vinden waar je een bus ticket kan kopen.

Eventtravel
Hier kun je zowel losse als combi-tickets aanschaffen voor je reis naar Pandemonium The Religion: http://www.eventtravel.nl

Partyvervoer
Hier kun je zowel losse als combi-tickets aanschaffen voor je reis naar Pandemonium The Religion:
http://www.party-vervoer.nl/

Zoals vele van jullie weten is Pandemonium nog elk jaar uitverkocht. De V.I.P. kaarten zijn al reeds uitverkocht.  De reguliere kaarten zijn nog reeds beschikbaar, wij raden iedereen wel aan om zijn kaarten snel te halen want OP = OP.
– V.I.P. kaarten: €66,66 (ex. BTW). (Uitverkocht)
– Parkeer kaarten; €15,- (ex. Fee) (gelimiteerd)
– Reguliere kaarten: €50,- (ex. BTW).
Een V.I.P.-ticket (Uitverkocht) voor Pandemonium bevat het volgende.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cyndium.com/tickets, www.facebook.com/cyndium en alle Primera winkels.

Reacties

  • Eric 02 december 2016 - 20:16

    waar kan ik een parkeerticket halen?

    Quote

Reageren