Hard News
Door Hard News

Pandemonium de 20e editie… eigenlijk kent iedereen het concept al wel maar voor de mensen die het nog niet kennen bij deze. Pandemonium  is in zijn soort het  aller grootste hardcore evenement ter wereld. Gabbers van over de hele wereld vliegen naar ons kikkerlandje voor dit evenement. Dus zet nu 2 december in je agenda en vertrouw op ons dat wij er weer een dik feest van maken.

Pandemonium – The Mutating Symbol de 20e editie vindt op 2 december plaats in Sporthallen Zuid in Amsterdam, dé thuisbasis voor iedere Hardcore liefhebber. Doordat wij jaar op jaar de uniekste live sets neerzetten kunnen wij je beloven dat we je dit jaar natuurlijk niet gaan teleur stellen. Tijdens Pandemonium de 20e editie kun je de grootste dj’s, de gaafste battels en natuurlijk een geweldige sfeer verwachten.  

Dit jaar heeft Pandemonium een heel bijzonder concept, namelijk iedere muziekstijl vertegenwoordigt zijn eigen symbool. Al deze Symbolen samen vormt het symbool van onze Hardcore religie. Door dit bijzondere concept en dat het de 20e editie is pakken we dit jaar op een bijzondere manier uit.

Area 1 is The Symbol of Orgin: Early Hardcore.

Area 2 de Paradox area is The Symbol of Immortality: Millenium Hardcore. Dit jaar heeft

Area 3 de Nocturnal area The Symbol of Insanity: Frenchcore

Area 4 de Falcon area is The Symbol of  Devestation: Uptempo Hardcore

Area 5 The Chambre of Terror is The Symbol of Agony: Terror en Early Terror

Doordat area 3 Nocturnal de Frenchcore area tijdens Pandemonium elk jaar zo een groot succes is krijgt hij dit jaar zijn eigen editie. Op 23 september word het dak van het World Fashion Center omgetoverd tot de hardste Frenchcore area van Amsterdam! Voor meer informatie kijk op de Cyndium website of op de Nocturnal facebook pagina.

Tickets zijn verkrijgbaar op http://cyndium.com/tickets/tickets-pandemonium/.  Ook zijn de tickets verkrijgbaar bij de Primera. De tickets kosten slechts €51,- (Ex Fee)

Reageren