Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Gemiddeld trekken festivals tegenwoordig tienduizenden bezoekers, maar tussen deze feestgangers zijn er natuurlijk ook mensen die gewoon moeten werken. Tijdens Emporium Festival, dat gisteren plaatsvond aan de De Berendonck in Wijchen, vond een bezoeker het nodig om zijn hand voor de lens van een fotograaf te houden en belemmerde hem hierbij van zijn werk. Maar hier hield de grapjas het echter niet bij…

LEES OOK: ‘Emporium denkt na over uitbreiden met popfestival op zondag’

Een foto zegt meer dan duizend woorden, tenzij deze ongewenst wordt bedekt door een man met een rare hobby. Op de momenten dat fotograaf Menno van der Veen (MNO Photo) zijn kiekjes wilde schieten, verscheen de hand van de photo bomber voor de camera. Hij nam op dat moment ‘zijn grap’ uiterst serieus en toen de fotograaf hem hierop aansprak, schoot dit blijkbaar in het verkeerde keelgat van de bezoeker. De feestganger deelde hierbij plotseling een flinke kopstoot uit en brak zo de neus van de fotograaf. Deze keer was het dus niet even lachen naar het vogeltje.

Fotograaf incasseert kopstoot & breekt zijn neus tijdens Emporium

De dancefotograaf heeft hierna het bloed, dat veroorzaakt werd door de breuk, flink moeten deppen maar maakt het naar omstandigheden goed. De organisatie laat weten alle mogelijke middelen in te zetten sinds dat ze melding kregen van het voorval en bestuderen onder andere camerabeelden om de dader op te sporen. Het slachtoffer is op zoek naar omstanders, die wellicht iets hebben meegekregen van het voorval op de XXlerator Raw-stage tijdens Nightbreed LIVE (ongeveer om 16:58). “Als iemand iets heeft gezien, dan hoor ik het graag!”

mno photo fotograaf emporium kopstoot
Omslagfoto via RonV.nl / Dutch Dance Reporters

Reageren