Hard News
Door Hard News

Is hardstyle jouw passie en vind je het leuk om dat met anderen te delen? Zo ja, dan willen we je graag uitnodigen om te bloggen voor Hard News. Je kunt dit eenmalig doen, maar ook een vaste blogger worden.

Waarom bloggen voor Hard News?
Hard News is een online nieuwsportaal dat alles behandelt uit de hardstyle scene op het gebied van nieuws, artiesten, muziek, events en meer. Hard News wil zich met haar nieuwe website, die binnenkort zal worden gelanceerd, als online platform verder ontwikkelen. Dit willen we bereiken door meer samen te werken met enthousiaste schrijvers/bloggers/reporters. Het schrijven van een blog voor onze website is ook een goede manier om je te profileren als schrijver en jezelf op een online podium neer te zetten om zo duizenden fans te bereiken.

Waar komt jouw blog te staan?
Op onze nieuwe website zal een aparte pagina voor de blogs worden ingericht. Hier zullen alle artikelen, geschreven door de redactie en onze bloggers, komen te staan. Boven elke blog zal een kleine foto met je naam verschijnen. Daarnaast delen we alle blogs via ons Twitter account (momenteel 57.500 volgers) en zullen we een groot deel van de blogs delen via onze Facebook pagina (momenteel 91.000 likes).

Voorbeelden:
Hoe hardstyle mijn leven veranderde
Zo zul je deze 18 festivals niet zien als bezoeker
Van Vans naar Nikes: een 150 bpm ervaring

Ik wil bloggen, wat moet ik doen?
Ken je de scene van buiten en ben je iemand die graag dieper graaft om interessante nieuwtjes te ontdekken? Stuur een mailtje naar info@hardnews.nl en vermeld even duidelijk welk(e) onderwerp(en) je eventueel al in gedachten hebt. Bij voorkeur zien we onderwerpen die op dit moment spelen binnen de hardstyle scene, hebben gespeeld of juist nog gaan spelen.

Voorwaarden
Het is niet toegestaan om persberichten of zelfpromotie in te sturen. We zijn op zoek naar goede inhoudelijke content en staan het ook niet toe dat je iemand door het slijk haalt. Hoe vaak je wilt bloggen is aan jezelf. Sommige mensen schrijven graag elke week een korte blog, anderen schrijven liever eens per maand een lang artikel. We accepteren bij voorkeur unieke content die bij de onderwerpen op onze website passen. Dit komt omdat unieke en originele content en kennis voor zowel de blogger, de lezer en voor ons meer voordeel oplevert. Daarnaast is een goede beheersing van de Nederlandse (en mogelijk Engelse) spelling en grammatica een must.

Heb je vragen over het bloggen dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@hardnews.nl.

Reageren