Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Een nieuw jaar, met hopelijk veel nieuwe albums. Hard Driver is één van de eersten die in 2021 het spits afbijt, want de hardstyle DJ zal dit jaar zijn derde solo-album gaan releasen: Chemistry.

LEES OOK: Interview met The Elite (Coone, Da Tweekaz & Hard Driver) op Reverze

Hard Driver wil dit jaar de connectie met zijn fans versterken en heeft daarom de afgelopen maanden overuren in de studio gedraaid. Chemistry zal bestaan uit een mix van nieuwe solo’s en collabs met verschillende collega-DJ’s: een ‘perfecte muzikale formule’ om het zo maar te noemen. “Let this album be the connection between you and me”, kondigt Hard Driver trots aan.

Met meer dan 300 wereldwijde optredens op onder andere Defqon.1, Reverze en Decibel achter zijn naam, wordt dit (na Point Break en #NOSLEEP) alweer het derde album van Hard Driver. Meer info over de artiesten die op het album komen te staan, inclusief de pre-order en de releasedatum, zal later bekend worden gemaakt.

Hard Driver komt met derde album in een tijd waar muziek belangrijker is dan ooit: ‘Chemistry’

De titeltrack van het Chemistry-album verschijnt op 3 februari op het Dirty Workz-label via alle bekende platformen. Volg Hard Driver op Instagram voor meer informatie over het aanstaande album.

Omslagfoto via Facebook-pagina Hard Driver

Reageren