Peter de Valck
Door Peter de Valck

Van donderdag 21 juli tot en met zondag 24 juli vindt de twaalfde editie van Tomorrowland, voor velen hét festival van het jaar, plaats. Meer dan vierhonderd artiesten zullen hun ding doen op het festivalterrein van De Schorre in Boom onder het moto ‘The Elixir Of Life’

De harder styles zijn dit jaar in drie vormen ijzersterk vertegenwoordigd op Tomorrowland: Dirty Workz, Q-dance en Pussy Lounge.

Vrijdag – Dirty Workz

DJ Coone begon het platenlabel in 2006 en nu meer dan 350 releases verder is Dirty Workz uitgegroeid tot het nummer één harddance label van België en is het niet meer weg te denken uit de hedendaagse scene. Het label maakt op vrijdag 22 juli haar welverdiende debuut op Tomorrowland.

Coone
Da Tweekaz
Hard Driver
Isaac
Korsakoff
NSCLT
Sephyx
Sub Zero Project
MC Villain

Zaterdag – Q-dance

Al sinds jaar en dag heeft Q-dance een ‘Harder Styles’ stage op het grootste EDM festival van Europa. Deze area probeert met haar line-up ieder jaar een weerspiegeling te bieden van de hedendaagse hard dance scene. Dit jaar heeft zij echter gekozen om uitsluitend hardstyle artiesten te programmeren, alhoewel sommige van hen graag uitstapjes maken naar wat hardere, of wat ‘vreemdere’ muziek.

De line-up van de Q-dance stage op Tomorrowland is onlangs bekendgemaakt. Kijk dus snel hieronder welke artiesten er op zaterdag 23 juli naar België af zullen reizen.

Atmozfears
Audiotricz
Brennan Heart
Code Black
Coone
Crypsis
Cyber
Frequencerz
Lowriderz
Noisecontrollers
Wildstylez
Zatox
Bass Modulators LIVE
MC Villain

Zondag – Pussy Lounge

Op zondag 24 juli reist Pussy lounge opnieuw af naar België, met als eindbestemming Tomorrowland. b2s is weer uitgenodigd om de zondag in te vullen en uiteraard kun je tijdens deze hosting de standaard ingrediënten verwachten die zo kenmerkend zijn voor het concept. Danseressen, confetti, opblaasattributen, gekte en gezelligheid reizen namelijk gewoon mee naar de Zuiderburen.

Akyra
Da Tweekaz
Dark-E
Darkraver
Davoodi
Kutski
Mark with a K
Paul Elstak
Re-Style
Ruthless
The Viper
MC Ruffian

Reageren