Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Op 6 januari 2024 transformeert Melbourne in de ultieme hardstyle bestemming tijdens Hardmission: The Prophecy, het eerste hardstyle feest van het jaar in Australië. Bereid je voor op een onvergetelijke nacht met alleen maar hoogtepunten, want Hardmission belooft een epische start van het nieuwe jaar te worden.

LEES OOK: Hardmission: Destiny haalt alles uit de kast voor komende editie in Praag

In het eerste weekend van januari is The Wave at Flemington Racecourse in Melbourne het decor van het eerste harder styles evenement van 2024 in Australië. De organisatie van Hardmission: The Prophecy houdt zich niet in en heeft een knallende line-up geregeld om het nieuwe jaar goed in te luiden. Zo brengen ze bijvoorbeeld de gloednieuwe live-act van Adjuzt en The Purge, Dreamscape genaamd, voor het eerst naar Australië. Daarnaast pronken de namen van onder andere Sound Rush, TNT, Riot Shift (presents Dystopia) en Anderex op de line-up.

Voor liefhebbers van een iets hoger BPM is grof geschud binnengehaald. Niemand minder dan power women AniMe en Miss K8 hebben de eer gekregen om het evenement in stijl af te sluiten. De volledige line-up van de Australische editie van Hardmission: The Prophecy zie je hieronder:

Hardmission: The Prophecy 2024 line-up

Anderex
AniMe
“Dreamscape” by Adjuzt & The Purge
Krowdexx
Miss K8
Riot Shift presents “Dystopia”
Sound Rush
Sephyx
TNT

Warm up by Colin Hennerz
Warm up by Overdrive
Hosted by Losty

Last call – tickets voor Hardmission: The Prophecy zijn bijna uitverkocht

Hardmission: The Prophecy vindt op zaterdag 6 januari plaats op The Wave at Flemington Racecourse in Melbourne, Australië. Op dit moment vliegen de laatste tickets over de digitale toonbank. Wil jij het nieuwe jaar op de enige juiste manier aftrappen? Wacht dan niet te lang en koop nu je tickets via de officiële website van het evenement.

Headerafbeelding via website Hardmission

Reageren