Hard News
Door Hard News

Op zaterdag 16 april 2016 zal er keihard geschiedenis geschreven gaan worden door Hardshock Festival. Het vijfjarig jubileum van dit 100% Hardcore festival gaat namelijk groots gevierd worden op een nieuwe locatie; het Almere Strand! Ben jij een echte hardcore liefhebber? Dan mag jij ‘Hardshock – The 5th Statement’ echt niet missen!

Hardshock Festival – The 5th Statement
Zaterdag 16 april 2016 / 11:00-23:00 uur
Almere Strand, Almere [NL]

Door Hardshock Festival te verplaatsen naar het Almere Strand worden belangrijke elementen zoals eerder opgelegde geluidsbeperkingen in Zwolle, volledig getackeld. Daarnaast biedt Almere Strand als locatie ook meer mogelijkheden voor het creëren van nieuwe area’s. Alle facetten zijn in Almere aanwezig om Hardshock Festival neer te zetten; nóg groter, nóg dikker en vooral nóg harder!

Voor iedereen die het nog niet wist; Hardshock Festival is en blijft een 100% Hardcore Festival. De complete line-up met de vernieuwde area indeling wordt later bekend gemaakt. Eén ding is zeker, voor deze vijfde editie gaat de organisatie extra groot uitpakken! Zo komen er meer dan 100 artiesten verdeeld over maar liefst zes area’s!

Ticketverkoop

De Early Bird Tickets voor Hardshock Festival zijn vanaf woensdag 25 november 19:00 uur te koop op www.hardshockfestival.com en kosten €34,50 (ex. Fee). De minimum leeftijd voor Hardshock Festival is 16 jaar.

Houdt de website van Hardshock Festival in de gaten, volg ons op social media en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

www.hardshockfestival.com
www.facebook.com/hardshock

Reageren