Hard News
Door Hard News

Het evenement Hardstyle Pianist In Concert, dat op vrijdag 2 juni plaatsvond in een uitverkochte grote zaal van HEDON Zwolle, was een groot succes. Samen met strijkorkest, percussie en diverse solisten speelde de Hardstyle Pianist een groot aantal door hem gearrangeerde klassieke covers van hardstyle hits. Na het concert draaiden diverse DJ’s, waaronder DEETOX, tijdens een dampende after-party. De organisatoren achter Hardstyle Pianist In Concert zijn zeer tevreden en kijken naar mogelijkheden om het concept te laten touren.

Supersfeer tijdens Hardstyle Pianist In Concert

Jisk Lieftink (alias de Hardstyle Pianist): “Al tijdens het maken van de hardstyle covers hoorde ik er in mijn hoofd stiekem soms al een orkest bij. De droom, mijn eerste echte ‘Hardstyle Pianist In Concert’, was geboren. Door de samenwerking met Hedon Productiehuis en mijn management iGNITE! Music management is die droom nu werkelijkheid geworden en dat dan in een uitverkochte zaal met een supersfeer. Ik ben echt nog steeds aan het na-stuiteren en dat smaakt naar meer!” Tijdens het concert was ook de bekende hardstyle DJ Deetox op het podium te zien. Aan het einde van het concert werd het publiek door haar, Jisk en het orkest getrakteerd op een exclusieve preview van een nieuwe track waaraan zij op dit moment samen werken.
hardstyle pianist in concert deetox zentiments reloaded hedon zwolle live klassiek

Co-productie

Het evenement was een co-productie van het HEDON productiehuis en iGNITE! Music management en inmiddels hebben zij afgesproken de volgende stappen ook samen te zetten. “Het concept; een combinatie van een ‘klassiek’ hardstyle concert met een after-party met DJ’s is een succesformule gebleken”, zegt Judith van de Klip van Hedon Productiehuis. Ze vervolgt: “We gaan nu samen serieus kijken of we het concept kunnen gaan laten touren langs popzalen, clubs en festivals. Wij denken dat er in ieder geval kansen liggen in Nederland en Duitsland, maar wellicht ook daarbuiten.”

Releases

Christian Fictoor van iGNITE! Music management vult aan: “Het concept is, zoals Judith zegt een succes gebleken en daar zijn wij natuurlijk ook super blij mee! Ook kunnen wij melden dat er inmiddels gesprekken lopen met diverse festivals, programmeurs van clubs, producers en DJ’s voor nieuwe samenwerkingen. De Hardstyle Pianist zal dus zeker de komende periode nog op één of meerdere podia te zien zijn en wij verwachten ook enkele releases van nummers die Jisk samen aan het maken is met bekende DJ’s uit de hardstyle scene.”

Jisk Lieftink plaatst op zijn Facebook pagina, met inmiddels meer dan 18.000 likes regelmatig updates en nieuwe filmpjes die vaak vele tienduizenden kijkers trekken.

Reageren