Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Kennis opdoen is nog nooit zo hard geweest. Dancefair, de muziekbeurs waar producers,DJ’s en bezoekers samenkomen om wijsheden op allerlei fronten uit te wisselen, is dit jaar méér hardstyle dan ooit. Of je nu beginnend producer bent of een muziekfanaat, al je vragen worden beantwoord bij één van de vele seminars door je favoriete (hardstyle) artiesten. Een les volgen was nog nooit zo hard.

Met 200 masterclasses, 70 muzieklabels van over de hele wereld en meer dan 120 artiesten, is Dancefair uitgegroeid tot de plek waar jij terecht kunt voor professionele hulp op het gebied van muziek. Hoe je een track produceert, wat komt er bij kijken als artiest of als je gewoon je eigen plaat wilt inleveren voor feedback van een artiest of label, het kan allemaal in de Jaarbeurs in Utrecht. In het weekend van 17 en 18 februari zijn onder andere Warface, D-Sturb, Phuture Noize, Rooler en Hardstyle.com op Dancefair te vinden voor al je vragen.

Deze hardstyle artiesten staan op Dancefair

Dancefair is dé plek om je muzikale vragen aan artiesten te stellen

Wil jij muzikaal een stapje verder komen of gewoon even netwerken? Haal dan je tickets voor Dancefair hier. Voor het volledige programma van Dancefair 2018 ga je naar de officiële website van het evenement.

Reageren