Hard News
Door Hard News

Na een geslaagde eerste editie in december is het tijd voor de volgende Hardstyle Soldiers op 12 maart. Voor deze editie komt B-Front naar Breda. Hij had in januari nog zijn eigen X-Qlusive wat betekent dat B-Front behoort tot de legendes van de hardstyle scene.

Naast B-Front zal ook Hard Driver naar Breda komen. Hij is sinds 2012 bezig en heeft onder meer het Hard Bass anthem verzorgd vorig jaar. Hard Driver is geen onbekende naam meer in de hardstyle scene en is te vinden op menig mainstage van de grote festivals. Naast deze twee gevestigde namen geven wij ook ruimte aan opkomend talent. Onze vaste resident en uit Breda afkomstige Jay Reeve zal de avond openen met een heerlijke euforische set. Voor het hardere werk hebben wij The Shade, hij stond o.a al op het uitverkochte The One Man Army van Radical Redemption. The Shade is dan ook zeker een naam om in de gaten te houden.

In de rokersruimte zullen twee dj’s staan die al zeker twintig jaar mee draaien in Breda. P.P.F & Wakiyan/ De Dirigent. Zij zullen een heerlijke all-night set draaien die gaat van early hardstyle naar classics, naar early hardcore en misschien nog wel een beetje uptempo aan het einde.

Kijk voor meer informatie op de officiële Facebookpagina.

Reageren