Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Ieder jaar weer kijken bezoekers van Hard Bass reikhalzend uit naar welke artiest, of artiesten, verantwoordelijk zijn voor het anthem van dit eerste grote indoor event van 2017. Hard Bass is een event waar alle verschillende stromingen binnen het spectrum van hardstyle gedurende één avond in één zaal samenkomen. De maker van het anthem dient dit in z’n achterhoofd te houden. Dat maakt het een bijzondere uitdaging.

Zojuist is bekendgemaakt dat b2s voor dit jaar niemand minder dan B-Front heeft uitgekozen voor deze uitdaging. “Wacht even.. Heeft B-Front niet al eens een anthem voor Hard Bass gemaakt?” Jazeker lieve mensen, in 2013 heeft Ome Bob inderdaad zijn visie laten horen met de track ‘Undiscovered’. Vier jaar later is het wederom zijn beurt en via een interview laat hij weten hoe hij dit heeft aangepakt. Voor nieuwsgierigen is de video ook interessant, er zit namelijk een preview in van het resultaat!

“The first second I heard it I was like, this is the melody. It’s hard, it’s pumping, it’s dark, but it’s also euphoric with a special feeling. I think that’s really important for an anthem. I’m creating something and if I feel it and the next day I still feel it, then it’s good!”

Reageren