Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het hing al eventjes in de lucht, maar het ruimteschip is eindelijk geland: niemand minder dan Vertile is dit jaar verantwoordelijk voor het REBiRTH Festival anthem. Het festivalseizoen wordt hiermee harder dan ooit afgetrapt, want het weekend REBiRTH is nog nooit zó uitgebreid geweest.

LEES OOK: REBiRTH Festival presenteert met trots de volledige line-up

De oplettende feestganger heeft het REBiRTH 2023 anthem van Vertile al enkele keren gehoord, maar zojuist is hij eindelijk officieel aangekondigd. Met ‘Ready for Lift Off’ in de oren kunnen we niet wachten om weer naar buiten te gaan: met meer dan 180+ acts in 18 area’s en een grote rol voor Vertile.

Vertile’s anthem voor REBiRTH als rode draad door het festival: met maar liefst 4 optredens

Je leest het goed, deze kersverse anthemmaker staat dit jaar maar lieft vier keer op REBiRTH. Om te beginnen bij de uitgebreide vrijdag: met een grotere camping heeft de organisatie hier voor het eerst een volledige festivaldag van gemaakt – zodat jij het seizoen goed kunt aftrappen. Of je één dag gaat of drie dagen lang helemaal niets wil missen van het beste aan Hardstyle, RAW, Hardcore of Uptempo: op REBiRTH staan het hele weekend de grootste acts en héél veel specials. “Are you ready for lift-off?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REBiRTH Festival (@rebirthfestival)

De zaterdag gooit er nog een flinke schep bovenop: een nóg grotere REBELLiON- en Uptempo stage staan hier onder andere te wachten op de tienduizenden liefhebbers. De mainstage krijgt een bijzondere ‘Lift Off Show’ en de gebeden van velen zijn gehoord: de euforische stage is verhuisd naar de zaterdag.

Op zondag wordt de mainstage gehost door Warface – met een nieuwe liveshow en een ‘Trip Through Memory’-set. Tijdens deze beladen hosting keert Vertile terug voor een beruchte versus met Rebelion. En alsof dit nog niet genoeg is, zal de anthemmaker nog één laatste set doen op de afterparty van de REBiRTH Residence – de plek waar duizenden liefhebbers het hele weekend al genieten van de ultieme camping ervaring van deze aftrap. Nog maar een paar weken te gaan!

“Meer area’s, meer artists en uitgebreidere festivaltijden: je wil de grootste editie van REBiRTH ooit niet missen”

REBiRTH Festival vindt plaats vanaf vrijdag 14 april t/m zondag 16 april 2023 in Haaren. 96% van de tickets uit de regular-fase zijn al verkocht, dus wacht niet te lang en ga naar de officiële website van het festival“Let’s kick off the festival season!”

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH Festival / REBELLiON

Reageren