Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met een geslaagde terugkeer achter de rug, kijkt Headhunterz alweer uit naar de toekomst. Afgelopen zaterdag kreeg hij nog een warm onthaal tijdens The Return of Headhunterz in de uitverkochte Ziggo Dome, om zijn comeback na een paar jaar van afwezigheid groots te vieren. Dit ging gepaard met de bekende hits, maar natuurlijk ook met een hoop nieuwe muziek. En toevallig deed Headhunterz vandaag een boekje open over deze toekomstplannen. What is next?

Eerder was al bekend dat de dj uit Veenendaal aan het einde van dit jaar met een mini-album zal komen. Nu de voorbereidingen klaar zijn en het evenement achter de rug is, is de agenda vrij om muziek te maken. Als bedankje voor alle steun en support komt Headhunterz niet alleen met het mini-album, maar ook nog eens met een nieuwe Headhunterz single. Zo hoef jij dus gelukkig niet een paar maanden te wachten op nieuwe muziek van Heady.

“I want to thank you personally for giving me the best night of my life”, vertelt Headhunterz over afgelopen zaterdag in de onderstaande video. “I think it’s time for some action and to bring something to the table. You’ve head some previews at the party and the mini-album is almost finished. But in the meantime, I don’t want to keep you waiting too long. So what’s coming up is a new single, before the actual release of the album. See you soon and thank you for always supporting me.”

Afgelopen zaterdag vierde Headhunterz zijn comeback met collega’s en fans tijdens The Return of Headhunterz. Naast dat er flinke lading aan nieuwe muziek te horen was, werd er natuurlijk ook goed gefeest. Het uitgebreide party report over dit evenement is hier te lezen. Voor degenen die de previews van de nieuwe tracks nog niet gehoord hebben, verwijzen we je door naar dit artikel.

Omslagfoto via YouTube-kanaal Headhunterz

Reageren