Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het lijkt er op dat D-Sturb grote plannen heeft voor dit jaar. Zijn Instagram story verraadt namelijk dat er iets opmerkelijks op het bureau ligt, wat mogelijk zijn nieuwe project zou kunnen zijn.

LEES OOK: D-Sturb & Vertile bundelen krachten voor gezamenlijke live-act: ‘Best of Both’

Om het feit dat D-Sturb graag in thema’s werkt kan niemand meer heen – al helemaal sinds het mega succes van zijn The Next Level-act. In een speciale zesluik van optredens ging D-Sturb hiermee de hele wereld over, werd zijn muzikale loopbaan voorzien van keiharde edits en sloot hij in stijl af met een uitverkocht solo-evenement. Mogelijk komt hier dit jaar dus nog een vervolg op.

Het is niet voor niets dat je tegenwoordig moet uitkijken wat je op de socials plaatst. Want de oplettende gamers zien in de story dat er wel een bijzonder (en vooral persoonlijk) object op het bureau van D-Sturb pronkt. Het gaat om een customized gamedoosje van de End of Line DJ: opnieuw in een spelthema én zelfs zijn logo staat onderin de hoek… Is dit wat wij denken dat het is, of is het too good to be true..?

Goede hoop op mogelijk nieuw D-Sturb avontuur: “Loading something new”

Hoewel het op dit moment dus nog niet honderd procent zeker is dat hij met iets komt, lijkt 1+1=2 en het zou tof zijn als er een nieuw concept zou komen. Tot nu toe heeft D-Sturb nog niet gereageerd op deze speculaties.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hard News (@hardnewsnl)

Omslagfoto via Facebook-pagina D-Sturb / Shockerz

Reageren