Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

De meesten onder ons zijn wel bekend met het televisieprogramma Expeditie Robinson. Het programma dat te zien is op RTL 5 is al jaren zeer populair. Dit jaar gaat het programma terug naar de roots en laat het voor het eerst sinds jaren weer onbekende Nederlanders mee doen. Je kunt je online heel simpel inschrijven voor de wedstrijd en de mensen met de meeste stemmen maken kans om mee te doen aan de serie.

Nu is het zo dat onze eigen Boray Kocoz, beter bekend als Requiem, ook mee doet aan deze wedstrijd en hij is vastberaden om te winnen: “Ladies and gentlemen I signed up to become a candidate of this awesome survival show, but I need your vote! Vote for me in the link below and I might be the new contester of Dutch TV show Expedition Robinson 2017!”

Boray krijgt in deze ook de hulp van de rest van zijn Fusion Records familie. Zo hebben Zany en de eigen Facebookpagina van Fusion ook al een shout out gedaan naar de fans om Requiem in het programma te krijgen. Alle hulp is natuurlijk welkom, dus help Boray met het verwezenlijken van zijn droom: deelnemen aan Expeditie Robinson.

Stemmen kan via deze link: www.expeditierobinson.nl/profile/685

Reageren